- Kaller oss hekser

Prinsesse Märtha Louise frustrert over det som skrives om henne.

Foto: Fosse, Thomas (SCANPIX)
Publisert

(SIDE2): Prinsesse Märtha Louise (39) har med sin Engleskole fått mye oppmerksomhet, både hjemme og i utlandet.

Hekser og eksorsister
Nå forteller hun ifølge Dagbladet til magasinet Medium hvordan det har vært å måtte fordommene.

- Det er aldri noe som er 100 prosent sant av det som står om meg. Jeg har vokst opp slik. Det som er trist, er at det går et hakk videre i utlandet. Der er vi eksorsister, hekser og jeg vet ikke hva. Vi må hele tiden ta bort og si: «Nei, slik er det ikke. Vi jobber med engler, ikke med...» sier prinsessen.

- Inspirasjon
Hun forteller også at omveltningen kom da hun var 27 år og var nyutdannet fysioterapeut i Nederland, og at livet hennes forandret seg sakte, men sikkert etter det første englemøtet.

Ifølge bladet opplever prinsessen sine skytsengler som en del av den betingelsesløse kjærlighetskraften, Gud, og sier at englene er en støtte og inspirasjon ved alle aspekter av livet.

- Når du finner klangen, kan du møte englene som likeverdige. Vi har alle et guddommelig aspekt i oss som englene også er en del av. Da kan vi møte englene som likemenn tett foran oss i stedet for at de alltid er der oppe et sted, og at vi må ut for å møte dem. Det blir et jevnbyrdig, kjærlighetsfylt møte som er utrolig flott å ta imot.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Denne saken ble første gang publisert 24/02 2011.

Les også