Kaia Huuse om eksen Jan Eggum: - Han er fremdeles mannen i mitt liv

Huuse og Eggum feirer jul sammen, uten Huuses nye kjæreste.

Foto: NTB Scanpix
Publisert

(SIDE2): - Når jeg tenker på Jan, så tenker jeg at han er mannen i mitt liv, han er far til mine barn. Men livet blir ikke alltid slik man kanskje håper på og tror.

Tilbringer mye tid sammen med barna

Det sier artist Kaia Huuse (42) i et intervju med Dagbladet (krever innlogging). Huuse har akkurat sluppet albumet «Uvær» og boka «En liten bok om kjærlighet». I tillegg lager hun et nytt album med kjæresten Johan Persson, som er musiker og produsent.

Til tross for at Huuse er lykkelig med Persson, er det eks-kjæresten Jan Eggum hun tilbringer jul og andre ferier med. Artistparet var sammen i 14 år, har to barn sammen og gikk fra hverandre i 2014.

- Jan er fremdeles mannen i mitt liv. Vi tilbringer mye tid sammen med barna, han bor i min leilighet når han er i Oslo.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: NTB Scanpix

Fortalte om bruddet i en pressemelding

Eggum og Huuse offentliggjorde selv bruddet i en pressemelding.

I Dagbladet-intervjuet forteller Huuse at den vanskeligste perioden var over for henne da de fortalte om bruddet. Da hadde hun bestemt seg og gått gjennom en tøff tid. Litt senere traff hun Persson, som har to barn fra før og bor i Sverige.

Eggum har vært aktiv som visesanger siden 70-tallet, og har gitt ut over 20 album. Han er blitt en av Norges mest kjente artister, både som soloartist og sammen med andre - blant annet som en av Gitarkameratene.

Han traff sangeren, komponisten og tekstforfatteren Kaia Huuse i 1998. Hun har gitt ut flere album, og har også vært produsent for Eggum.

LES OGSÅ:Her får Gaute Grøtta Grav Farmen-Lasse til å bryte ut i gråt

Denne saken ble første gang publisert 03/11 2016.

Les også