Aktuelt

Jenny Skavlan er gravid for andre gang

Datteren Åse blir storesøster til våren.

GRAVID: Lille Åse får en lillesøster eller lillebror til våren.
GRAVID: Lille Åse får en lillesøster eller lillebror til våren. Foto: Faksimile Instagram/Jenny Skavlan
Sist oppdatert

Jenny Skavlan (32) og Thomas «Fingern» Gullestad (37) venter sitt andre barn. Det avslørte Jenny på sin Intsgram-konto tirsdag ettermiddag.

- Terminen er til våren, og hele gjengen gleder seg, skriver Skavlan under bildet.

Ektemannen Gullestad står på hendene for anledningen, og i følge teksten i kommentarfeltet forsøker han å «ta all oppmerksomheten» nok en gang.

- Sist jeg gikk gravid, gikk Fingern ned 16 kg som Baalsrud. Også denne gangen jobber han knallhardt for å stjele den kroppslige oppmerksomheten, skriver Skavlan

Her sikter hun til Gullestad sin rolle i Harald Zwart- filmen «Den 12. mann», hvor han spilte motstandsmannen Jan Baalsrud. Baalstad var fenrik i Kompani Linge. Til den rollen måtte Gullestad altså gå en god del kilo. Dette dokumenterte også Skavlan på Instagram den gang:

Snart blir altså lille Åse storesøster.

Jenny Skavlan er niesen til programleder og journalist Fredrik Skavlan og har spilt i en rekke filmer, blant annet «Død Snø», «Børning» og «Tomme Tønner». Hun har også markert seg i diskusjonen om gjenbruk og oppfordret folk til å redesigne det de har i garderoben fremfor å kjøpe nytt, med boken «Sy om» som kom i 2012.

Thomas «Fingern» Gullestad er godt kjent for de fleste som en del av gruppen «Klovner i Kamp». Sammen med Esben Selvik hadde han programmet «Dansken og Fingern» på Visasat 4. Han har også som nevnt, spilt i filmen «Den 12. mann». Gullestad giftet seg med Skavlan i i 2014.

Denne saken ble første gang publisert 06/11 2018, og sist oppdatert 06/11 2018.

Les også