Jenny og Tone kaster klærne

Tone Damli Aaberge, Jenny Skavlan og Maria Skappel viser hud i Costume.

Foto: Faksimile (Costume)
Publisert

(Side3): Dermed har et av Norges mest kjente motemagasin for kvinner sikret seg tre av de heteste kjendisene i landet i en setting som nok også vil interessere de fleste menn i sin novemberutgave.

Jenny Skavlan stiller kun iført hatt. Hun er om dagen aktuell med sin nye kleskolleksjon for Bik Bok. Hun sier selv at den er inspirert av blant annet «Mad Men», det er jo en serie også vi kan like. Et av spørsmålene Jenny får er om hun er stolt av kroppen sin.

- Ja, jeg føler meg sterk. Jeg er slank, men ikke knoklete. Jeg tåler en støyt, som kjæresten min sier. Når jeg skal ha barn en gang, vil jeg at barnet skal ha en fin og sunn kropp å vokse opp inni, sier Jenny Skavlan til Costume.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Faksmilie (Costume)

Costume kommer denne måneden med hele tre cover, og de tre jentene har fått æren av å pryde hver sitt cover. Maria Skappel har lenge vært en ettertraktet modell og satser nå også som designer. Hun er i tillegg småbarnsmamma, og snakker blant annet om presset på nybakte kjendismødre og deres utseende.

Tone Damli Aaberge snakker også om motebransjens skjønnhetsideal.

- Kroppsidealet nå er for tynt. Det presset modellene er utsatt for unner jeg ingen. I min posisjon tar folk meg for den jeg er. Jeg trener mest for min egen del, men jeg vil jo gjerne at folk skal si: «Tone, du ser godt ut!».

Costume-forsidene med Tone og Maria ser du under.

Liker du denne saken? Da kan vi anbefale disse også:

Foto: (Costume)
Foto: (Costume)
Foto: (Costume)

Denne saken ble første gang publisert 15/10 2010.

Les også