Jennifer Aniston røper at Friends-skuespillerne mislikte intro-låta i TV-serien

Muligens noe overraskende for fansen.

JENNIFER ANISTON: Friends-stjernen røper at skuespillerne ikke var så begeistret for intro-låta.
JENNIFER ANISTON: Friends-stjernen røper at skuespillerne ikke var så begeistret for intro-låta. Foto: Ian West (Pa Photos / Scanpix)
Publisert

(SIDE2): Friends er for lengst historie, men TV-serien er en av de mest populære – også nå. Men selv om «alle» elsker Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe og Joey, så har skuespillerne fortalt at ikke alt var like artig.

Jennifer Aniston – som spilte Rachel – forteller at sekstetten ikke var så begeistret for seriens kjenningsmelodi. Noe som kanskje overrasker, med tanke på hvor mange av oss som har sunget med på Rembrandts «I’ll be there for you».

- Ingen av oss var noe særlig fan av den låta, fortalte Aniston da hun gjestet BBCs «The One Show» denne uka.

- Jeg mente ikke ... Vi følte den var litt, jeg vet ikke. Det var rart å skulle danse i en fontene, men vi gjorde det.

LES også: Jennifer Aniston: - Selv puppene mine er blitt hånet

Screen9v2

Muligens ikke så rart – skuespillerne har trolig hørt sangen ganske mange ganger i løpet av de 236 episodene som ble spilt inn.

Men Aniston er overhode ikke lei Friends. Hun ser gjerne episoder, dersom repriser dukker opp på TV.

- Jeg kan ikke hjelpe for det. Først og fremst så prøver jeg å huske hvilken episode det er, og deretter så brukte jeg halve tiden på å si til meg selv at «det der husker jeg ikke!» Man blir revet med av nostalgien.

Dersom du vil ha mer Friends-nostalgi, kan vi anbefale de 20 morsomste scenene, eller 10 ting du kanskje ikke visste om serien.

Andre detaljer og hemmeligheter skuespillerne har røpet de siste årene – det er over 20 år siden serien ble tatt av skjermen, noe som har fått mye oppmerksomhet – kan du sjekke i artiklene under.

Selve introen med den berømte låta ser (og hører) du nederst i artikkelen.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Denne saken ble første gang publisert 23/11 2016.

Les også