- Jeg visste at det ikke var Paradise Hotel

Linni Meister ville ikke deltatt i 71 grader nord igjen.

TØFT: Linni Meister var ikke godt trent før konkurransen startet.
TØFT: Linni Meister var ikke godt trent før konkurransen startet. Foto: Paul Sigve Amundsen (Scanpix)
Publisert

(SIDE2:) Tirsdag kveld var det pressevisning for 71 grader nord, hvor ti kjendiser konkurrerer om å bli Norges tøffeste kjendis. Premieren er søndag 2. mars.

Var dårlig trent

Linni Meister forteller at kokurransen var beintøff, men at hun ville være med for å vise at hun har flere sider enn å stille opp på bilder. Selv kom hun rett fra sommerferie, og hadde ikke forberedt seg på konkurransen.

- Jeg visste at det ikke var Paradise Hotel jeg var med på. Det er en fordel å være godt trent, noe jeg ikke var. Jeg kom rett fra ferie, men har veldig god psyke. Tenker man positivt og gir alt man har, så går det bra. Pluss at jeg har lyst til å vise sønnen min at han har en tøff mamma, sier Linni til Side2.

LES OGSÅ: - Det sprutet så mye blod at jeg trodde jeg var blitt blind

Linni Meister i vannet.
Linni Meister i vannet. Foto: (SBS Discovery TV Norge)

Selv om modellen er slank, er hun ikke godt trent, ifølge henne selv. Hennes slanke figur skyldes nemlig kun gode gener, sier hun. Konkurransen byr på en rekke tøffe øvelser, men selv om hun ikke angret på at hun ble med, ville hun aldri vært med igjen.

- Jeg ville aldri vært med på dette igjen. Fordi jeg var så fornøyd med de menneskene jeg var der med. Men hadde det vært med akkurat de samme menneskene, så hadde jeg blitt med igjen, sier hun.

TV Norges 71 grader nord er som kjent en tøff konkurranse, og Linni forteller at kjendisversjonen er like tøff.

- Det går på helsa løs. Man tenker sikkert at det er lettere siden det er kjendiser, men det er det virkelig ikke. Folk svimte av rundt meg, sier Linni til Side2. 

Olaf Tufte deltar i årets 71 grader nord.
Olaf Tufte deltar i årets 71 grader nord. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

- Jeg var syk og lengtet hjem

Roeren Olaf Tufte er en av de andre av deltagerne i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Han hadde et hvileår fra roingen og ville benytte muligheten til å oppleve Norge. Men selv for ham bød konkurransen på både fysiske og psykiske utfordringer.

- Jeg hadde en periode hvor jeg var veldig syk og lengtet hjem. Matforgifting og feber var ikke noe hyggelig, sier han til Side2.

Mat var den største utfordingen for roeren. Han forteller at de dagene han hadde tid til å spise, kunne han ikke, fordi det handlet om å komme først frem. Han satt allikevel stor pris på turen.

- Det beste var de fantastiske opplevelsene og det å bli kjent med masse nye mennesker.

- Jeg angret meg hele turen

Gunhild Dahlberg er komiker og journalist, og sier at hun ikke vet hvorfor hun ble med. Hun er vant til å være på turer til vanlig, og prøver å holde seg aktiv. Noe av det verste ved turen var at de måtte sove rett på bakken, sier hun.

- Vi måtte slå opp teltet rett på bar bakke. Jeg er dritredd for edderkopper, og vi sov rett på bakken. Jeg angret meg hele turen for at jeg ble med. Det var noen fine turer med fin natur og sånn, men jeg er veldig overrasket over hvor slitsomt det var.

Blodslit, er ordet hun bruker for å beskrive konkurransen. Selv om fin natur lokket henne til å bli med i konkurransen, angret hun altså hver eneste dag. Hun sier også at Linni Meister var mye tøffere enn henne.

- Det verste med hele turen var polarbrød. Men det best var å bli kjent med folk som driver med noe helt annet enn meg. Sånn som Fredrik, Olaf og Sara som driver med sport. Det var gøy å se folk med en helt annen mentalitet enn det jeg har, sier Gunhild til Side2.

Premieren er førstkommende søndag.

Disse skal delta i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

• Askil Holm (artist)

• Nikis Theophilakis (skuespiller)

• Astrid Lødemel (tidligere alpinist)

• Sara Nordenstam (svømmer)

• Linni Meister (TV-stjerne)

• Jannike Kruse (skuespiller og artist)

• Fredrik Strømstad (fotballspiller)

• Olaf Tufte (roer)

• Henning Solberg (rallykjører)

• Gunhild Dahlberg (komiker)

Det er femte gang TV Norge utfordrer et knippe norske kjendiser til å smake på den norske naturen. I løpet av de foregående sesongene har vi sett norske kjendiser satt på prøve langt utenfor hva de har vært komfortable med

Denne saken ble første gang publisert 26/02 2014.

Les også