- Jeg levde som en Instagram-kjendis i en uke, og dette måtte jeg gjennom

Hint: Det innebærer en del ukomfortable jeans og magetopper.

Publisert

(SIDE2): Bildene ser så enkle og naturlige ut når kjendisene legger dem ut. De står lent mot et bilpanser med en rose hånden, sitter i parken mens de spiser vannmelon, og sitter tilfeldigvis lent mot en vegg med frynsebukser og en fancy hatt.

Virkeligheten er imidlertid en helt annen. Det å gå tilfeldig over gata med drosjene i bakgrunnen krever en del forsøk før det går riktig for seg, det kan journalist i Cosmopolitan, Amy Odell, skrive under på.

Team på åtte personer

For å gjenskape de ikoniske Instagram-bildene til blant annet Kylie og Kendall Jenner, Chiara Ferragni og Julia Engel, var hun nødt til å ha et helt team på åtte personer for å hjelpe til.

- Teamet mitt besto av en designer, fotograf, videograf, en lydmann, sminkør, frisør, moteredaktør og en moteassistent, forklarer Amy Odell til Cosmopolitan.

Og skal vi tro forklaringen hennes, viste det seg at hele teamet tross alt var nødvndig for å gjenskape de åtte ikoniske bildene hun hadde plukket ut.

- Ubehagelig og stressende

Instagram-bildene til en kjendis kan fort bli avhengighetsskapende. Hvorfor i all verden er ikke håret hennes flisete, og hvorfor har du lyst til å spise akkurat det samme som de spiser, selv om det bare er et rundstykke?

Det var akkurat de tankene Odell lot seg inspirere av da hun gjenskapte de åtte bildene, det eneste problemet var imidlertid at virkeligheten var en litt annen en fantasien.

- Når jeg postet disse bildene var det noen av følgerne mine som forsto hvor utrolig lite meg det var, så de skrev enkelt og greit bare «hva?» i kommentarfeltet, sier Odell.

Likevel var det klesplaggene som var det verste.

- Jeg skjønner ikke at det er mulig å føle seg vel i culottes og magetopper. Jeg hadde på meg så trange bukser at jeg nesten ikke klarte å sitte, for det kjentes ut som om sømmen skulle sprekke. Det var både ubehagelig og stressende, sier Odell.

Resultatet av de ferdige bildene kan du se under.

Denne saken ble første gang publisert 07/09 2015.

Les også