- Jeg har vel lov til å være sexy selv om jeg er mor?

Sjekk de nye, hete bildene av 45 år gamle J.Lo.

Foto: (Instagram / Jennifer Lopez)
Publisert

(SIDE2): Sangstjernen Jennifer Lopez (45) er for tiden aktuell med mer enn bare dans og musikk.

45-åringen er nemlig travelt opptatt med promoteringen av filmtrilleren «The Boy Next Door» der hun spiller en ulykkelig kone som lever med en utro ektemann.

I tillegg er J.Lo forsidepike på februar/mars-utgaven til «Complex Magazine» der hun også viser frem sine vakre former i en større bildeserie.

- Føler det er riktig

I et lengre intervju med bladet svarer Jennifer Lopez blant annet på spørsmål om hva hun tenker om folk som har kritisert hennes musikkvideo til låta «Booty», og hva hun tror barna hennes tenker om mammas opptreden.

- Har jeg ikke lov til å være sexy fordi jeg er mor? svarer sangfuglen.

Foto: Dave Allocca (All Over Press)

- Sannheten er at jeg ikke ønsker å gjøre noe som gjør de flaue over lang tid. Til syvende og sist bryr de seg mer om at jeg er der og at jeg tar vare på dem, istedet for å kritisere at jeg er sexy i en musikkvideo, sier J.Lo.

- Men samtidig så tror jeg ikke at jeg kommer til å gjøre det samme om 10 år, ler hun og legger til at det handler om hva hun føler er riktig å gjøre til enhver tid.

Jennifer Lopez mener også at musikkvideoen sender ut en positivt budskap til andre kvinner.

- Jeg er i 40-årene og står ved siden av en 24-åring, men likevel er det ingen forskjell. Kvinner må få se og kjenne på den følelsen. Du kan ikke la være å gjøre det du har lyst til, bare fordi du er redd for hva andre skal måtte si eller mene. 

- Unaturlig med plastiske operasjoner

Tobarnsmoren mener også at dagens kroppshysteri har gått for langt. Da magasinet nevner at mange unge kvinner i dag tyr til plastisk kirurgi for å fikse på utseendet svarer artisten følgende:

- Ja, dagens kropper er...unaturlige. 

Selv sier J-Lo at hun er komfortabel med å bli eldre og at hun er glad for å stadig for mer erfaring.

Vi forstår godt at 45-åringen er stolt av sin spreke kropp og stjernen la nylig selv ut de flotte bildene på sin egen Instagramkonto.

Foto: (Complex (Facebook))

Denne saken ble første gang publisert 21/01 2015.

Les også