- Jeg har lyst til å spytte Sara midt i trynet

Det ble drama da Christian Fredrik måtte forlate Paradise Hotel.

Publisert

(SIDE2): I går var det duket for konkurranse inne på hotellet, og nykommerne Sara Eimhjellen og Kevin Soleng Hansen stakk av med tittelen Mr. og Miss Paradise 2015.

I juryen gjorde de tidligere deltakerne Louis Furnes, Ann Mariell Lipinska og Kristian René Johansen comeback, men i dag sto trioen overfor nok en betydningsfull avgjørelse.

Sammen med de to nye deltakerne skulle de nemlig avgjøre hvem av de seks dårligste deltakerne fra i går, som ble nødt til å forlate hotellet, og etter en del prating ble de enige om at valget måtte falle på Christian Fredrik Trælnes.

Les også: - Presidenten er tilbake på Paradise Hotel

Taktisk valg

Ikke overraskende ble Christian Fredrik sin partner, Elin Bergius, knust da  han ble nødt til å forlate hotellet. De to har delt både romantikk, sengekos og flere heftige krangler inne på hotellet. Nå har de også bestemt seg for å flytte sammen på utsiden.

- Nå er jeg utrolig sint. Jeg er ganske sikker på at dette var et taktisk valg, og at det ikke var Christian Fredrik som hadde den dårligste dansen. Jeg har lyst til å spytte Sara midt i trynet, sier Elin etter avgjørelsen.

Og det hadde hun også helt rett i. Pierre Olsson klarte nemlig ikke fullføre sin dans, mens Christian Fredrik i utgangspunktet imponerte både juryen og de to nye deltakerne med sine dansetrinn. Likevel bestemte Kevin og Sara seg for å sende Christian Fredrik hjem.

- Dette er en veldig kjip måte å ryke på, og ikke et smart valg av Sara og Kevin i det hele tatt. Jeg er ikke bitter, men som sagt var det ikke så hyggelig å ryke på den måten, for jeg vet at ingen av andre deltakerne ville ha meg hjem. Jeg var godt likt på hotellet, sier Christian Fredrik til Side2.

Angrer ikke

Da Christian Fredrik fikk beskjed om å forlate hotellet, brøt Elin sammen i gråt, samtidig som hun slengte glasshodeskallene i gulvet.

- Det var absolutt ikke koselig å forlate Elin. Vi hadde jo fått en god kontakt inne på hotellet, så det var vanskelig å se at hun ble så lei seg som hun gjorde, sier Christian Fredrik til Side2.

Tirsdag skrev Side2 at Christian Fredrik og Elin blir samboere.

Nå som han ser tilbake på hotelloppholdet sitt, ser han imidlertid ikke noe han ville ha gjort annerledes.

- Jeg angrer ikke på noe som helst, og står for alt jeg har gjort, sier han.

Lik oss på Facebook for å holde deg oppdatert på det siste fra Paradise Hotel!

Screen9na04

Screen9na04

Screen9na04

Denne saken ble første gang publisert 23/04 2015.

Les også