- Jeg har fått mange tilhengere

«71° Nord»-Nina skulle ønske hun hadde fått vist litt mer av seg selv på TV.

Foto: Elin Reitan (Side2)
Publisert

(SIDE2): - Man må bare ta med seg de gode minnene, men det er trist å ryke ut fordi jeg har fått mange tilhengere, sier Nina Wallin Roth (40), til Side2.

Den spreke firebarnsmammaen var den tredje «71° Nord»-deltakeren som måtte reise hjem, etter at hun tapte duellen i skileik mot Benedicte Behring Hansen (25).

- Jeg kunne kanskje vært mer avslappet i den andre duellen. Jeg var nok litt for anspent, men det var helt grusomt, sier Nina.

- Det var veldig trist å ryke ut, men jeg fikk i alle fall vist litt ferdigheter i både balanseøvelsen, i forrige program, og i klatreøvelsene. Klatring er min store hobby og lidenskapen, men det var veldig utfordrende å skulle takle den skileikoppgaven. Da ble det bare slik at jeg så ut som en klovn, ler hun.

Foto: Tvnorge

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Dritt å ryke ut
Nina er noe avvergende med å uttale seg for mye om hvor rettferdig hun synes duelloppgaven var, men legger ikke skjul på at hun forventet å være med i konkurranse lengre enn det som ble tilfellet.

- Det var dritt år å ryke ut så tidlig for jeg hadde mer å gi. Men jeg prøvde så godt jeg kunne.

- Jeg hadde ikke forventet å ryke ut så tidlig. Jeg hadde forventet å bli med enda litt lengre. Men jeg tok en dag av gangen. Det var veldig trist, men jeg føler meg heldig som har fått vært med på deler av veien i «Norges vakreste eventyr».

De mange tilhengerne som Nina har fått etter å ha vist seg på TV vil mest sannsynlig blir svært skuffet over at blondinen ikke lenger blir å se på skjermen.

- Det er mange som har tatt kontakt og prøvde å legge meg til som venn på Facebook. Jeg legger ikke til noen på min Facebook utenom venner og familie, men det er veldig hyggelige at folk tar kontakt og er så engasjert. Jeg har fått god respons fra nærmiljøet som kommer innom på jobb og sier de synes det er morsomt og at de heier på meg.

De mindre hygggelige tilbakemeldingen har imidlertid latt vente på seg.

- Jeg har ikke fått noen negative eller ufine kommenterer. Bare positive.

- Mest irriterende
Til tross for at Nina nå både har en større tilhengerskare enn hun hadde før hun ble med i realtiyserien, og er noen erfaringer rikere irriterer hun seg litt over at hun ikke fikk vist litt mer av det hun har å by på.

- Det som er det mest irriterende med å ryke ut så tidlig er at jeg ikke har fått vist mer av meg selv. Vist hva jeg er god for. Og så er det trist og ikke å få muligheten til å knytte enda tettere bånd til de andre deltakerne.

Hun forklarer nærmere:

- Når gruppen blir mindre så tror jeg man knytter tettere bånd, samtidig som konkurransen blir hardere og jeg er jo et konkurransemenneske. Jeg liker det.

«71° Nord» ser du mandager kl. 20:30 på TVNorge.

Denne saken ble første gang publisert 17/09 2012.

Les også