- Jeg gråt av frykt

Benedicte (25) ble overrasket over hvor hardt det var å være med i «71° Nord». Her er årets deltakere!

Foto: Elin Reitan (Side2)
Publisert

TJUVHOLMEN/(Side2): Mandag kveld hadde årets «71° Nord»-deltakere byttet ut turtøyet med finstasen da de feiret premieren av TVNorge-realityen på Tjuvholmen i Oslo.

Se alle deltakerne i bildekarusellen lengre ned i saken!

En av dem som smilte ekstra mye på den røde løperen var Benedicte Behring Hansen (25), som meldte seg på realityserien etter å å ha vært trofast TV-tilhenger i flere år.

- Jeg har fulgt med på tidligere sesonger og har alltid lurt på om jeg var tøff nok til å gjøre det samme - så jeg meldte meg på for å teste mine egne grenser og se hvor mye jeg tålte, sier Benedicte til Side2.

- Det er kjempehardt
Porsgrunns-jenta hadde imidlertid ikke forutsett at hun skulle få kjørt seg så hardt som det hun gjorde under årets innspilling, som under høstlanseringen til TVNorge ble omtalt som en av de aller tøffeste sesongene noensinne.

- Det var mye hardere enn jeg hadde trodd. Det ser jo hardt ut på TV, men når man er der så er det kjempehardt. Du er i kjelleren hele tiden, sier Benedicte.

Hun avslører at den største utfordringen for henne var å bære den tunge sekken. Det at 25-åringen ikke er spesielt høy førte til at hun i perioder slet med å balansere den tunge vekten på ryggen, og hun minnes spesielt en episode som hun sent vil glemme.

- Det var en gang vi skulle opp en ganske bratt skråning og jeg vippet bakover og jeg begynte år rulle litt, men de fikk tatt tak i meg, sier Benedicte.

Dette var imidlertid ikke den eneste gangen realitydeltakerne var redd under innspillingen.

- Det var en annen episode hvor jeg var enda reddere. Det var første gang jeg gråt av frykt for da var jeg veldig redd, sier Benedicte uten å ville avsløre for mye av det som skjedde.

Brunetten forteller imidlertid at hun ikke ble skadet på turen

- Men jeg hovent opp veldig i kroppen og i ansiktet fordi jeg ikke hadde fått i meg riktig med mat og vann og sånn, sier hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Skulle ikke snakke om allianser
Foruten problemtaikken rundt maten var Benedicte spent på hvordan det ville være å leve tett sammen med en gruppe ukjente personer over en lengre periode. Det viste seg å gå veldig bra, og hun forteller at gruppen består av det hun mener er en rekke fantastiske personer som i dag er hennes gode venner.

Den unge kiropraktoren avviser at det var noen i gruppen som pekte seg ut på negativt vis, og forteller samtidig at det ikke er noe alliansebygging i årets sesong.

- Vi ble enige på Lindesnes at denne gangen skulle vi ikke snakke om allianser i det hele tatt. Det var et ord som ikke skulle nevnes og det klarte vi å holde.

- Får vente å se
Den single jenta gruer seg litt til å se seg selv på TV, og forventer ikke noe storinnrykk fra beilere etter at hun viser frem sin mer tøffe side på skjermen.

- Jeg vet ikke om det kommer noen og banker på døren etter dette. Det får vi vente og se.

«71° Nord» sendes på TVNorge mandager kl 20:30.

SE ALLE DELTAGERNE I «71° NORD»:

5275

Denne saken ble første gang publisert 28/08 2012.

Les også