- Jeg gleder meg til han får se meg!

I dag gifter Odd Magnus Williamson og Tinashe Bakasa Roll seg.

Foto: Katinka Sletten
Publisert

(SIDE2): Det er elektrisk stemning i kongesuiten på Comford Grand Central i Østbanehallen midt i Oslo. Tinashe Bakasa Roll sitter med et håndkle rundt seg, omgitt av folk som fikser hår, sminke og bryn, samt et knippe forlovere og brudepiker, som fikser kaffe, champagne og god stemning.

Brynguru Fred Hamelten sjekker at brynene er som de skal, makeupartist Stephan Ulvind Øien vifter med pensler og gjør den siste finpussen, og frisør Mia Soleim passer på at den intrikate oppsatsen ikke faller ned.

Om kun noen få strakser skal Tinashe gi sitt ja til drømmemannen, Odd Magnus Williamson.

De to har vært sammen i fire år, og Odd Magnus har aldri lagt skjul på at Tinashe er kvinnen i hans liv, noe som blant annet har resultert i en kjærlighetserklæring av en grafitti-tegning av Tinashe som dekker et helt hus.

I dag klokka halv to gir de to hverandre sitt ja på et noe utradisjonelt vis. De har nemlig valgt å legge vielsen til utestedet Angst i Strøketpassasjen midt i Oslo, parets favorittsted.

Til tross for at det er hektisk aktivitet i brudesuiten, hvor Side2, som eneste magasin, har fått lov å være med, klarer Tinashe å bevare roen.

- Jeg har masse sommerfugler i magen. Jeg gleder meg sånn til å se Odd Magnus. Og jeg gleder meg til han får se meg! Jeg håper han synes jeg er fin og at jeg har truffet med antrekket. Jeg aner faktisk ikke hvordan Odd Magnus kommer til  å reagere når han får se meg, men så lenge han ikke brekker seg, er jeg fornøyd, ler Tinashe.

Foto: Foto: Katinka Sletten
Foto: Foto: Katinka Sletten

Og det er ingen fare! Brudekjolen er et mesterverk av en buksedress, spesialdesignet til Tinashe av Tina Steffenakk Hermansen, designeren bak merket TSH.

Og av restene fra buksedressen har TSH laget en nydelig brudepikekjole til Tinashes fem år gamle datter India.

Både Tinashe og Odd Magnus har travle timeplaner, så noen stor bryllupsreise blir det ikke tid til i første omgang.

- I morgen har datteren min, India, femårsdag, så vi skal først og fremst feire henne. Men på kvelden reiser vi to dager til Stockholm på minibryllupreise. Det er alt vi rekker nå. Men til sommeren skal vi kjøre bil i California, så det blir den store bryllupsreisen.

Foto: Foto: Katinka Sletten
Foto: Foto: Katinka Sletten
Foto: Foto: Katinka Sletten

- Jeg har ikke something old, something new, something borrowed, something blue i dag. Men skoene er de gamle favorittene fra Valentino, en gave fra Odd Magnus, og jeg har noen lilla blomster i brudebuketten. Det får holde, smiler Tinashe, før hun og brudepikene gjør seg klare til å gå. Tinashe hever champagneglasset og avslutter perfekt:

- Let's get married, bitches!

Dagens vakre blomster, fra brudebukett til pynt, var designet og laget av Bengt og Karianne fra Blomster-Pia. Siden Tinashe mener hun ikke har et snev av grønne fingre en gang, lot hun dem nærmest få frie tøyler.
Dagens vakre blomster, fra brudebukett til pynt, var designet og laget av Bengt og Karianne fra Blomster-Pia. Siden Tinashe mener hun ikke har et snev av grønne fingre en gang, lot hun dem nærmest få frie tøyler.

Denne saken ble første gang publisert 30/05 2015.

Les også