- I ferd med å bli forelsket i Linni

Tor Fløysvik slutter ikke å la seg imponere over kjendisdamenes skjønnhet

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Publisert

SIDE2: I dag skrus tiden tilbake og kjendisene er klare for å vise hva de har øvd på hele uken med sine strenge danseinstruktører.

Det er 20-tallets jive og slowfox som står på agendaen og først ut var Hanne Sørvaag og hennes dansepartner Egor Filipenko med deres Jive! Dommerne var ganske imponert over danseinnsatsen denne gangen og den søte, men svært andpustne Stavangerjenta endte opp med 3 x 7 dommerpoeng pluss en 8, noe Hanne så ut til å være fornøyd med.

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Føler seg lettet

Plumbokongen Lars Erik Blokkhus entret gulvet som nummer to pent preppet i finstas og klar for sin «Slowfox» med fikk streng beskjed om å slutte å danse med rumpa først av dommer Trine Dehli Cleve.

- Det skulle tatt seg ut, kontret tøffasen med et lurt glis.

Til tross for noe lunkne tilbakemeldinger fra dommerne er Lars Erik så fornøyd som det går an å bli.

- Jeg er så fornøyd jeg dette her er så utrolig gøy å væremed på og bare tenk på hvordan detet året her har vært for meg! Det har skejdd så mye moro at det nesten ikke er til å tro! Jeg skulle kanskje holdt rumpa litt mer den ene eller andre veien, men det får så være, smiler Lars Erik.

Supersexy

Da Linni ankom parketten langbent og med en kort frynsekjole med en heftig utringning holdt den kvinneglade dommeren Tor Fløysvik nesten på å gå i bakken. Men Linni viste ikke bare frem sin flotte kropp, hun også at hun kan danse jive! Tor endte opp med å gi glamourmodellen og realitystjernen «en sexy nier» noe som frydet en kjempesliten og fornøyd Linni.

- Jeg er i ferd med å bli forelsket i Linni! Jeg elsker Linni! Og Linni elsker å vise frem kroppen sin, bedyrer Tor

- Jeg ser ikke med de samme øynene som Tor, men dette holder til en strålende åtter, sier Trine Dehli Cleve mens hun titter lurt bort på dommmerkollegaen sin som etterhvert er blitt beryktet for sine småkåte, men harmløse komplimenter til kjendisdamene.

Fornøyd kunstner

I pausen er det praktisk talt å umulig å få ett ord med den blonde skjønnheten. Alle de små barna i publikum strømmet til og flokket seg rundt henne for å få et bilde, en autograf eller en klem, og Linni tok seg gladelig tid til å slå av en prat med fansen sin.

Storfavoritten Vebjørn Sand åpnet sin Slowfox rett etter at Cahtrine Larsåsen hadde fått årets første tier! Etterfulgt av en litt seigere Eldar Vågan som fikk ros for sin evne til å lage show, men ikke fullt så gode evner på dansegulvet.

Gått glipp av en dag trening

- Jeg kunne ikke fått bedre tilbakemelding jeg! Det er 90 minutter full fres ute på dansegulvet og jeg har til og med gått glipp av en dag med trening. Jeg ahr regninger å betale jeg vøttu, må arbeide none tak mellom slaga også, fleiper Eldar til Side2.

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

En av guttene som virkelig gjør det bra i konkurransen er Vebjørn Sand. Og tilbakemeldingene han fikk falt i god jord.

- Vebjørn leverer et mesterverk gang etter gang, men du har ikke forstått teknikken i slowfox og fotarbeidet minner mer om vals, sier Fløysvik til den anerkjente kunsteren.

- Dette var kjempemoro dette her, altså. Det kalles jo valsens Rolls Royce og jeg har store planer om å komme med videre med stil, sier Vebjørn før han fikk dommen på dagens fremføring. Tre åttere og en syver ble dommen og hans russiske dansepartner Nadya Khamitskaya, skryter uhemmet av hvor stolt hun er over sin kjekke dansepartner.

Etter danseduellen var det Marit Mikkelsplass som måtte forlate konkurransen.

Denne saken ble første gang publisert 22/09 2012.

Les også