Hvordan gikk det med barnestjernene fra de mest kjente julefilmene?

Dette gjør de i dag.

Publisert

(SIDE2): Julen er her, og vi har krøpet inn i sofakroken med godteri, julebrus og julefilmer på TV-en.

Vi sier ofte at jula er barnas høytid, og slik er det også i julefilmene. Men hvordan står det til med barnestjernene fra de mest populære julefilmene i dag?

LES OGSÅ: Slik ser «Peter Pan» ut nå

Sam og Joanna fra «Love Actually»

Sam, spilt av Thomas Brodie-Sangster, og Joanna, spilt av Olivia Olsen, må være verdens skjønneste kjærestepar.

«Love Actually» kom ut i 2003, så både Thomas og Olivia har rukket å bli voksne.

Thomas er 25 år, og jobber fortsatt som skuespiller. «Love Actually» var hans gjennombrudd, og siden har blant annet hatt roller i «The Maze Runner», «Death of Superhero», «Bright Star» og «Nowhere Boy». Han har forøvrig forandret seg skremmende lite på 12 år:

Foto: Tim P. Whitby (Getty Images)

Olivia er 23 år og jobber som forfatter, artist og skuespiller. Hun har hatt noen roller i ulike TV-serier siden «Love Actually».

Kevin i «Hjemme Alene»

Macaulay Culkin ble verdensberømt for rollen som Kevin i «Hjemme alene» i 1990.

Siden spilte Culkin i en rekke filmer på 90-tallet, deriblant «My Girl»,  «Den gode sønn», «Bøkenes herre» og «Richie Rich», i tillegg til oppfølgeren «Hjemme alene 2: Forlatt i New York».

Deretter tok Culkin en pause fra skuespilleryrket, og har vel aldri lykkes helt i å komme tilbake. Han fikk tidlig et narkotikaproblem, og ble ofte omtalt i tabloidpressen. Ifølge The Daily Mail var han avhengig av heroin, og har flere ganger blitt dømt for marihuanabesittelse.

I 2013 startet han bandet «The Pizza Underground», og har gjort comeback som Kevin i nettserien «Dryvrs».

Foto: Barry King/WireImage (GETTY IMAGES)
Foto: Bruce Glikas (GETTY IMAGES)

Cindy Lou Who i «Grinchen»

Taylor Momsen spilte «Cindy Lou Who» i Dr. Seuss' «Grinchen», jenta som så gjerne ville tro på at alle hadde noe godt i seg, selv Grinchen.

Taylor Momsen har blitt 22 år og jobber fortsatt som skuespiller. Hun har blant annet hatt stor suksess i rollen som Jenny Humphrey i «Gossip Girl». I tillegg er Taylor vokalist i rockebandet «The Pretty Reckless».

Foto: Filmweb.no
ROCKEJENTE: Taylor spiller i rockeband i dag. 
ROCKEJENTE: Taylor spiller i rockeband i dag.  Foto: Getty Images

Sophie og Olivia i «The Holiday»

Sophie og Olivia vant alles hjerter som de superskjønne døtrene til Graham, spilt av Jude Law, i «The Holiday».

Foto: Youtube

Sophie var eldst, og ble spilt av Miffy Englefield. Hun er 16 år i dag, og har ifølge OK! lagt skuespillerkarrieren litt på hylla. Nå går hun på videregående og ser slik ut:

Lillesøster Olivia ble spilt av Emma Pritchard, og har ikke spilt i noe siden «The Holiday» i 2006. Vi finner heller ikke noen bilder av henne i dag.

Peter, Susan, Edmund og Lucy fra «Legenden om Narnia»

Det har gått 10 år siden «Legenden om Narnia», og søskenflokken på fire har naturligvis forandret seg ganske mye.

I filmen utforsker Peter, Susan, Edmund og Lucy det hemmelige landet bak garderobeskapet, der de blant annet møter Aslan, Mr. Bever og Heksa Hvit.

Foto: Filmweb

Peter spilles av William Moseley. I dag er William 28 år, og jobber ennå som skuespiller. Han har hatt flere småroller i ulike filmer, og spiller nå i TV-serien «The Royals».

Foto: Neilson Barnard (GETTY IMAGES)

Susan spilles av Anna Popplewell, og har ifølge Buzzfeed hatt det travelt siden innspillingen av «Legenden om Narnia». Hun har studert engelsk språk og litteratur på Oxford University, og har spilt i flere filmer og TV-serier. Siden 2013 har hun spilt rollen som Lola i TV-serien «Reign».

Foto: Frederick M. Brown (GETTY IMAGES)

Skandar Keynes spilte Edmund, og har i dag blitt 24 år. Etter Narnia-filmene tok han midtøsten-studier på Cambridge University, men har ikke vært spesielt aktiv som skuespiller.

På Twitter omtaler han seg som «skuespiller og stolt London'er», så kanskje han har planer om å fortsette skuespillerkarrieren?

Lucy var yngst i søskenflokken, og ble spilt av Georgie Henley. Hun var bare 10 år da filmen ble spilt inn, og er altså blitt 20 år nå.

Siden Narnia har hun spilt i to filmer, «Perfect Sisters» og «The Sisterhood of Night». I tillegg studerer hun engelsk på Cambridge University.

Foto: Mike Coppola (GETTY IMAGES)

LES OGSÅ: Slik ser Love Actually-skuespillerne ut i dag

OG:11 tips til julestemning

Denne saken ble første gang publisert 26/12 2015.

Les også