Hvem er det som viser rumpa?

Disney-stjernen går langt for å kvitte seg med barnestjernestempelet.

Foto: Splash (Twitter/Splash News Splash)
Publisert

(SIDE2): Den amerikanske skuespilleren Ashley Tisdale har aldri vært av den sjenerte typen.

Nylig postet hun et bilde av seg selv med bikini på Twitter, og det er bakenden som nå får mest oppmerksomhet. Den amerikanske skjønnheten snudde ryggen til fotografen da bildet ble foreviget og det blir det blest av.

Av fotografiet kan vi se at skjønnheten oppholder seg på en strand, og som tekst til bildet har Ashley tvitret «For en vakker dag».

- Det er greit for meg
Bildet har naturlig nok ført til at mange av hennes fans har kommentert bildet, for i den lille oransje bikinien avslører frøken Ashley svært mye av sin veltrente bakende. Iført en hatt og med en ukulele i hånden stirrer Ashley ut mot havet.

Et annet bilde skuespilleren har postet på Twitter ser ut til å være tatt på kvelden og viser Tisdale litt mer påkledd. Her ser vi henne spille på ukulelen og under bilder har skuespilleren skrevet; «Strand. Bål. Venner. Det er greit for meg....»

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Sjokkerte fansen
Det kommer ikke som noen stor overraskelse at Ashely poster lettkledte bilder av seg selv på Twitter. Dette er nemlig ikke første gang skjønnheten har delt bilder med sine fans.

Tidligere i år publiserte blondinen en bildeserie hvor hun viser at hun vet hvordan hun skal posere på en sexy måte, og det er grunn til å tro at fansen liker det de ser. På bildene ser Tisdale på ingen måte ut som hun gjorde i de berømte Disney-filmene.

Den populære stjernen har nærmere 6 millioner følgere på Twitter og oppdaterer hyppig sin profil med bilder og statusoppdateringer.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg er faktisk en kvinne
Det er ingen hemmelighet at Ashley prøver å gjøre det hun kan for å bryte ned det uskyldige image hun har, eller bør vi si har hatt.

High School Musical-stjernen stilte blant annet opp naken i motemagasinet Allure i fjor. Det var i magasinet spesialnummer, hvor kjendiskvinner stiller opp på en serie med nakenbilder, den vakre skuespilleren lot seg forevige uten en tråd og hun fortalte samtidig at hun brukte mye tid på treningsstudioet for å få den kroppen hun har.

- Jeg er 25, snart 26, men på grunn av utseendet mitt tror folk jeg er mye yngre. Å være med på denne shooten er meg som sier «Jeg er ikke bare den unge jenta alle tror jeg er. Jeg er faktisk en kvinne», sa Ashley til magasinet den gang.

Denne saken ble første gang publisert 23/03 2012.

Les også