Underholdning

- Han får ikke tak i Meghan

Hertuginnen har fått nok av sin oppmerksomhetssyke pappa.

Tar ikke telefonen: Meghan tar ikke lenger telefonen, da faren ikke klarer å la være å snakke med pressen.
Tar ikke telefonen: Meghan tar ikke lenger telefonen, da faren ikke klarer å la være å snakke med pressen. Foto: Anwar Hussein/Getty Images
Sist oppdatert

Det er ikke lett å være Meghan Markle. Med sin Hertuginne-tittel er hun helt avhengig av å kunne stole på sine nærmeste hvis hun vil ha litt privatliv.

Av alle mennesker man skal kunne stole på, burde det jo være egen familie, men den gang ei.

Både halvbror Thomas Jr. (52), halvsøster Samantha (53) og pappa Thomas Markle (74) vil åpenbart kapitalisere på sin berømte slektning. Både før og etter bryllupet har artikler med sitater fra den kanten haglet, både i inn- og utland.

Nå har Meghan og hennes svigerfamilie angivelig fått nok, skriver Cosmopolitan.

Thomas Markle skal rett og slett ha blitt blokkert og får ikke ringt sin egen datter.

Er det egentlig så så rart? For hva gjør man når ens egen far offentlig sammenlikner den nye familien med en lukket religiøs sekt?

- De minner meg om scientologer eller Stepford-familien. De stikker fingrene i ørene og nekter å høre. Alt virker så hemmelig og lukket. De må leve mer i tiden, skal han angivelig ha sagt til The Sun.

Man kan kanskje være noe enig i at enkelte deler av den kongelig etiketten kan virke noe tung og gammeldags, men Thomas Markle er vel strengt tatt ikke rett person til å påpeke dette.

Når vi først er i gang med å diskutere fyren, så kan vi jo også legge til at han slang på røret mens han snakket med Prins Harry om de arrangerte papparazzibildene som ble en stor sak før bryllupet.

I følge Daily Mail skal samtalen ha tatt en svært hissig vending, noe som til slutt gjorde at Thomas Markle fikk nok og la på.

Thomas skal altså ha samarbeidet med paparazzifotografer i forkant av bryllupet, noe som ikke falt i god jord hos verken Meghan eller kongefamilien. I ettertid har kontakten med pressen esklaert, noe som gjør at kongefamilien har blokkert Thomas for en stund fremover.

Vi tipper at siste ord ikke er sagt i denne saken.

Denne saken ble første gang publisert 27/08 2018, og sist oppdatert 27/08 2018.

Les også