Her kommer bruden!

Jessica Biel øver seg til den store dagen.

Foto: (Bulls Press)
Publisert

(SIDE2): Jessica Biel (30) forlovet seg med sin kjære Justin Timberlake (31) i julen - og nå kan det virke som om hun øver seg til det store bryllupet.

Liker hvitt
I løpet av bare noen få uker har hun valgt hvitt til store rød løperanledninger. Denne uken troppet hun opp i en supersøt minikjole med dyp utringning og vippeskjørt under utdelingen av ESPY Awards.

Jessica delte ut pris sammen med Tim Tebow under den TV-sendte prisutdelingen, og tvitret i forkant at hun var litt nervøs for å banne under direktesending. Det gikk forhåpentligvis etter planen. Forloveden var ikke med festligheten, skriver den amerikanske nettavisen The Huffington Post.

For noen uker siden troppet hun også opp i helhvitt under MTV Movie Awards - den gang var det en litt mer 70-talls inspirert kjole med store, luftige ermer. To helhvite kjolevalg på kort tid kan tyde på at noen allerede er i gang med å se på brudekjole.

Gleder seg
30-åringen smiler bredt om dagen, og er ikke redd for å vise fram den store diamantringen hun bærer på venstre hånd. Stjerneparet har vært kjærester litt til og fra de siste fem årene, men fant for alvor sammen i fjor. Justin fridde under et romantisk opphold i fjellheimen i Wyoming før jul.

Og nå er de klare for giftermål - og ryktene har gått om at den store dagen skal finne sted i løpet av sommeren. Selv er paret ifølge amerikanske medier hemmelighetsfulle om bryllupsdagen.

Denne saken ble første gang publisert 14/07 2012.

Les også