Her ferierer kjendisene

Sol, strand og kjærlighet er fellesnevnerne.

Foto: Islandpaps / Splash News (Islandpaps / Splash News)
Publisert

(SIDE2): Hytta på fjellet er ikke å forakte i jule- og nyttårstider, men Hollywoods A-listekjendiser velger seg stort sett varme når de skal feire høytiden.

Og da velger de gjerne St. Barts i Karibien.

Se bilder nederst i saken!

Kos
P Diddy har tatt med seg familien for å nye badeliv og solstråler. Også av-og-på kjæresten - og mor til Diddys barn - Kim Porter er med. To andre turtelduer som foretrekker øylivet, er Ellen DeGeneres og Portia de Rossi, som ser ut til å storkose seg i varmen, der de holder hender og kysser.

Også den barmfagre modellen Victoria Silvstedt har tatt turen til den populære øya, for å slikke sol og nyte strendene. Det samme har filmmogul George Lucas, som befinner seg i ferieparadiset med sin kjæreste Mellody.

Flere strender
Et annet yndet reisemål på denne tiden er Los Cabos i Mexico. Leonardo Di Caprios kjæreste Bar Rafaeli har de siste dagene slikket sol der, - uten kjæresten, ser det ut til. En annen som har fått med seg sin kjære til Mexicokysten er skuespillerveteran Dustin Hoffman, som nyter late dager med sin utkårede Lisa.

Den unge divaen Rihanna har derimot reist hjem til Barbados - alene. Hun og Matt Kemp, som har datet et års tid, har gjort det slutt på langdistanseforholdet. Men skjønnheten er ikke den eneste som foretrekker Barbados - også Take That-medlem Howard Donald befinner seg der sammen med kjæresten Katie og størstedelen av bandkollegaene.

Men - Robbie Williams, som ikke har latt øy-sanden kile mellom tærne - er på vei. Take That skal nemlig holde konsert på Barbados nyttår.

Annerledes
Men ikke alle velger «tradisjonelt» når det gjelder juleferien.

Skuespillerparet og småbarnsforeldrene Brad Pitt og Angelina Jolie har tatt med seg sine seks barn for å nyte førjulstiden i Namibia.

Dit kom de allerede før julaften, og skapte oppstyr da de inntok et kjøpesenter lille julaften og handlet julegaver. Namibia er fødested til parets fire år gamle adopterte datter Shiloh.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

3987

Denne saken ble første gang publisert 29/12 2010.

Les også