Her får Didrik støt

Hylte ut i smerte under innspillingen av «71 Grader Nord». Se video!

Publisert

(SIDE2): Konkurransen i kjendisversjonen av «71 Grader Nord» tilspisser seg, og det er nå kun haner igjen i flokken som har retning mot Nordkapp.

Bare Didrik Solli-Tangen, Espen Bredesen, Stig-Inge Bjørnebye, Ole Edvard Antonsen og Gustav Nilsen er igjen – noe som betyr at de fem har danket ut samtlige jenter som stilte på startstreken i Lindesnes.

- Glad ikke gravide er med
Testosteronet er kanskje desto høyere når deltakerne skal kjempe om frikort - spesielt når muligheten er der for å sikre seg en plass i semifinalen.

- Når dere ser det her blir dere litt spente for hvilken frikortkonkurranse det er i dag? undrer programleder Tom Stiansen.

De fem deltakerne nikker.

- Jeg kan si det sånn at jeg er veldig glad for at det ikke er med gravide her i dag, for det kommer til å bli høy spenning, fortsetter Stiansen.

- Det var helt jævlig
Kjendisene får deretter opplyst at de skal føre en krok langs et strømførende rør uten å få støt. De som får flest støt må ut i duell. Om det er to eller flere deltakere får støt like mange ganger er det tiden som avgjør hvem som må ut i kamp, og dermed står i fare for å ryke ut.

Strømmen går pulserende gjennom røret så har man flaks kan man berøre røret uten å få støt.

Deltakerne er tydelig nervøse før de begir seg ut på oppgaven og det er Antonsen som er først til pers. Man kan tydelig se at han blir overrasket over hvor vondt det faktisk var å få strøm gjennom kroppen.

- Det var helt jævlig. Jeg var ikke forberedt på at det skulle være så fælt. Jeg fikk sånn sjokk når jeg kom borti og fikk støt. Jeg kjente det ikke i armene, men jeg kjente det gå gjennom armene og ned i bakken Jeg skjelver enda, sier han etter seansen.

Også Solli-Tangen forteller at opplevelsen var smertefull.

- Det å få støt var helt grusomt, jeg trodde ikke det skulle være så ille. Strømmen kom liksom fra bakken, og jeg kvakk skikkelig til. Det var mer overraskende enn vondt, sier Solli-Tangen til Side2.

- Det var nok helt sikkert ikke farlig. I alle fall for oss, siden ingen av oss hadde pace-maker. Crewet hadde også testet konkurransen dagen før.

Han mener utfordringen bidro til å gi TV-seerne underholdning.

- Som konkurranse var dette ypperlig, og sikkert veldig god tv. Er jo ikke noe som er morsomere enn folk som får støt.

- Vi visste jo ikke hva frikortkonkurransen skulle innebære før rett før vi skulle gjenomføre den, så da vi fikk vite det ble jeg litt bleik tror jeg. Men jeg klarte å skjerpe meg og klarte meg bra!

«71 Grader Nord» ser du på TVNorge mandag kl. 20:30.

Denne saken ble første gang publisert 23/04 2012.

Les også