Her er Norges mest sexy kvinner

Dette er de 25 aller hotteste damene i Norge.

Publisert

Å kåre de mest sexy damene i Norge er selvfølgelig ikke en enkel jobb. Samtidig kan det også sammenlignes med å finne jordbær langs veien i juli (fra salgsboder, ikke i veikanten). Det er mer enn nok å ta av.

Side2, vårt søstermagasin, startet sine kåringer som første magasin i Norge for mange år siden av både de mest sexy mannfolka og de mest sexy kvinnene. Den sistnevnte kategorien har vi tatt over. Denne gangen har vi en liste som nok vil både overraske og gi noen nye navn for Googles søkemotor.

Dette har vært viktig
Juryen som har kåret de mest sexy damene er redaksjonen til Side3 med enkelte innleide galeislaver. Vi har lagt til grunn at de som skal score høyt både må ha utseendet med seg (selvfølgelig nok), men også ha en utstråling og en sjarm som er spesielt god. I tillegg har vi lett etter den helt udefinerbare x-faktoren. Det som gjør akkurat disse damene til litt mer interessante enn de andre. Det vil si den berømte x-faktoren.

Tidligere vinnere:
2006: Mira Craig
2007: Charlotte Thorstvedt
2008: Tone Damli Aaberge
2009: Anne Rimmen
2010: Triana Iglesias (Det første året vi kapret avstemningen)

Hvis du begynner å bli lei av alt snakket så kommer listen her:

25. Sigrid Bonde Tusvik

Foto: Hanne Pernille Andersen/Famefotografene/NRK

Det er tre gode grunner for at Sigrid kommer seg inn på denne listen. Den første er at hun er tidvis svært morsom. De to andre er fra saken vi fikk av vår samarbeidspartner Mann (hvor også bildet er fra) (klikk her) : Bildene og uttalelsen om at menn bør tafse mer.

24. Charlotte Thorstvedt

Det er to grunner til at Charlotte ikke er høyere på listen. Den første er at vi prøver å lure våre lesere til å tro at hun ikke er hottere enn en 24.plass så vi en gang muligens kunne fått sjans på henne (usannsynlig). Den andre sier vi er en datamaskinfeil. Charlotte har både et utrolig blikk, et vinnende vesen og liker rock. Vi er likevel litt redde for den (u)mulige svigerfaren. Han er både handy og har store hender.

Les også: Charlotte på toppløs-rehab

23. Janne Stange

Janne er fotballspiller. Og, vi er ikke helt Sepp Blatter heller - vi dømmer ikke damefotballen på utseende. Bare litt.

22. Maren Kallhovd

Side3 har selvfølgelig ikke sett på Paradise Hotel, men vi har blitt tipset om denne dama som vi ikke vet noen ting om (jugekors).

21. Tove-Lill Løyte

Foto: Www.rolfie.no

Politikk er noe vi ikke bryr oss alt for mye om på Side3, bare sånn i etterkant rent historisk. Selvfølgelig med noen unntak. Her er resten av bildene for deg som er politisk interessert.

20. Eva Weel Skram

Foto: Sony Music

Eva Weel Skram slo gjennom med Idol, men har i ettertid vist at det var en ren tilfeldighet. Hun har talent, utstråling og en tilstedeværelse som Jan Fredrik ville ha sagt.

19. Anine Stang

Foto: bjørn opsahl

Anine er både litt girl next door og litt uoppnåelig kjendis. Legger man på at hun har en musikalsk karriere så blir det jo et lite kinderegg.

Les også: 10 kjappe: Anine Stang

18. Alexandra Joner

Foto: Faksimile

Vi er ikke helt sikre på hva vi skal si vi. Alexandra Joner er hot, hot, hot.

17. Magrete Isabell Løvbrekke

Foto: Frode Jensen

Gatebil-babe og nesten-Playboymodell. Det er saker, det.

Her er årets gatebilbabe

16. Ann Mari Olsen

Hun er sex-spaltisten til en av våre konkurrenter, totning og United-fan. Som Meat Loaf synger: two out of three ain´t bad. Så får du velge selv hvilke to som er de to.

15. Marion Ravn

Den store utelandsgreia ble det vel egentlig ikke så mye av. Noe som er bra for oss på bjerget så det blir flere lokale fester Marion deltar på.

14. Rachel Nordtømme

Foto: Faksimile

Kjendisnyheter er ikke vår sterkeste side, men uansett - Rachel Nordtømme er et skikkelig kvinnfolk etter det vi ikke har lest på bloggen hennes og i rosapressen.

- Jeg liker å løpe i truse

13. Nora Mørk

Foto: Ole Jonny E. Hansen/Mediehuset Nettavisen

Nora? Nora? Nooooora? Men kjæreste beste Nora, du danser jo som det gikk på livet løs.

12. Christina Vukicevic

Foto: Paul Weaver

Christina synes visst det er kjipt å få oppmerksomhet i slike kåringer. Ok, vi lover at vi ikke skal gjøre noe ut av det.

Norges hotteste sportsdame?

11. Annette Haga

Vi leser ikke blogger. Æresord. I hvert fall ikke denne.

10. Tone Damli Aaberge

Foto: Faksimile

Bare så det er sagt, vi begynner muligens å bli litt lei. Muligens. Sånn helt sikkert ikke. Og, jada, vi vet at bildet over fra Costume er fake (hun har retusjert truse på).

9. Jenny Skavlan

Du kan si mye rart om mannemagasinet Alfa, men fyttirakkeren for noen bilder de har. Sjekk bare bildene av pizza-Jenny! Å, Jenny er på listen fordi hun er helt herlig jordnær og har et glimt i øyet som Mastercard ville omtalt som priceless.

Jenny Skavlan viser hud i ALFA

8. Anne Rimmen

Anne har vunnet før, men det ble bare en 8.plass denne gangen. Vi hadde blitt lurt til å ta både ti og førti armhevinger vi.

7. Malin Berås

Foto: hesteguiden.com

Nei, ikke hun som vant Paradise Hotel. Søsteren. Som rir på hest.

Her er jentene som kan å ri

6. Thea Bråten Christensen

Foto: Frode Jensen

Hun har derimot vært med i Paradise Hotel. Som vi ikke har sett på.

5. Triana Iglesias

Foto: Morten Qvale

Det at Triana stilte opp naken for Reebok gjorde at det bare ble en femteplass. Vi liker nemlig Nike best. Eller noe slikt.

Splitter naken for Reebok

4. Anette-Marie Antonsen

Nå er hun programleder også. I tillegg til å være blogger, modell og fotograf (og mamma). Nordlending med bein i nesa og heidundrandes kommentarer.

- Jeg elsker nakne kvinner

3. Cathrine Larsåsen

Vi kunne sikkert kommet med en spøk om stav. Det skal vi ikke. Det er barnslig. (... men hvor var du da Larsåsen brakk staven?)

Larsåsen kaster klærne i Mann

2. Therese Johaug

Du skal lete etter noe mer rotnorsk. Blond skiløper?

Vintersportens heiteste damer

1. Silje Sirnes Winje

Foto: Nrk

Silje Sirnes Winje? Hvem er det? Vel, vi skal forklare. For alle med barn i hus så er hun et svært så velkjent fjes. Hun kom fra TV 2 til NRK Super og er der en av de mest profilerte programlederne. Har du ikke barn så har du kanskje ikke sett henne.

Bakgrunnen for valget er enkel. Den vanlige definisjonen av sexy og hot er for enkel, synes vi. Vi la litt mer i det. Ser du på de som troner øverst på denne listen, altså topp 10, er dette alle damer med bein i nesa, egne meninger og som slår fra seg - på en eller annen måte. Kanskje er vi moderne, kanskje er vi rare. Uansett, Silje troner her øverst fordi vi har fått slått en del ting fast. Hun er flink med barn (bevist), sjarmerende (bevist gjennom skjermen i hvert fall) og hun har en utstråling som er av de sjeldne (nok en gang, gjennom skjermen).

Silje var før med i Waschera på TV 2, og God Morgen, Norge. Silje har etter det vi har klart å finne ut også vært redaktør for det kristne ungdomsbladet Tendens. Synge kan hun også.

Hvem mener du hadde fortjent å vinne? Lag din topp 10-liste under!

Denne saken ble første gang publisert 18/07 2011.

Les også