Her er Lindsay Lohan i Playboy

Bildet er lekket på nett.

Foto: Universal Music Group
Publisert

Skuespilleren, artisten og fengselsfuglen Lindsay Lohan (25) har takket ja til å kaste klærne for Playboy for fem millioner kroner.

Det er i Playboys januar-nummer bildene skal avdukes, og Lohan skal vise frem noen av bildene for første gang på prateshowet «The Ellen Degeneres Show». Magasinet skal i salg i slutten av desember.

Men allerede nå kan du ta en første smugtitt på hvordan Lindsay Lohan vil se ut i magasinet. Et bilde av coveret spres i rekordfart på nettet. Bildene skal etter sigende hedre Playboys aller første modell, den berømte Marilyn Monroe, noe magasinomslaget ser ut til å bekrefte.

Lohan poserte for bildene i oktober, men Mr. Playboy selv, Hugh Hefner, skal ikke ha vært helt fornøyd og krevd både nye bilder og nytt tema.

- Det er en klassisk hyllest, inspirert av Tom Kelleys originale nakenbilder av Marilyn Monroe. Det er stilig, svært stilig. Bildene ble veldig bra til slutt, sa Hugh Hefner etter at de siste bildene var tatt, skriver New York Post.

Ifølge nettsiden TMZ.com avviste Lohan først et tilbud fra magasinet på 750.00 dollar, og krevde én million for å la fillene falle. Det vil si rundt 5,5 millioner kroner.

Playboy hostet ikke opp det beløpet, men høynet summen nok til at Lohan signerte avtalen, skal kilder ha fortalt nettsiden.

Lindsay har tidligere posert toppløs i en video for bladet Muse og en fotoshoot for bladet New York, men dette skal være første gangen hun viser seg helt naken på trykk, skriver Seher.no.

Playboy er ikke den eneste publikasjonen Lohan vil kaste klærne i fremover.

Ifølge den britiske avisen Mirror har LiLo signert en kontrakt verdt 2,1 millioner pund, nesten 20 millioner kroner, for å stille opp i en erotisk fotobok som vil inneholde «full frontal» nakenhet og «grafiske» bilder.

Foto: (Scanbox Entertainment)
Foto: Twitter/Splash News (Twitter/Splash News)

Lohan kler ifølge avisen ikke av seg alene. Også skuespilleren James Franco (32) blir å se i boken.

Det er den berømte fotografen Terry Richardson som skal knipse bildene. Det er mannen som tok de kontroversielle nakenbildene av Lady Gaga for klesmerket Supreme.

Ifølge avisens kilder er det Richardson som har overtalt både Franco og Lohan til å stille opp, og forsikrer at bildene vil være utfordrende, men smakfulle.

- Det kommer til å bli mye nakenhet, noe av det helt tydelig, forteller kilden, ifølge Mirror.

LES OGSÅ:

Denne saken ble første gang publisert 08/12 2011.

Les også