Her er Kardashian-søstrenes dyreste gaver

Kim, Kylie, Kendall og resten av gjengen skjemmes bort med biler og diamanter i millionklassen.

Foto: Kylie Jenner / Instagram
Publisert

Du trodde kanskje det holdt med blomster, konfekt og kanskje en utemiddag i ny og ne til dama? Njaaa, ikke om du er kjærestene til Kardashian-/Jenner-søstrene.

Verdens mest berømte søskenflokk har steppet up gavegamet et hakk (eller to hundre), og elsker å skjemme bort sine egne med gaver med så stive priser at det er vanskelig for andre å forestille seg. 

Les også: Kylie Jenner deler nye bilder av datteren Stormi og fansen går amok

Her er de mest eksklusive gavene Kardashian-søstrene har fått av sine bedre halvdeler - og hverandre: 

1. Kylie Jenners Svarte LaFerrari som hun fikk i barselgave

Travis Scott ga Kylie Jenner (20) en svart LaFerrari med rødt interiør og «sommerfugldører» etter at hun ble mamma til lille Stormi. De som har fulgt paret en stund, har nok fått med seg at nettopp sommerfugler har vært et viktig symbol for dem. Blant annet har de fått seg matchende sommerfugltatoveringer

Prislappen på luksusbilen skal være 1,4 millioner dollar, eller 11,8 millioner norske kroner. 

2. Kim Kardashians forlovelsesring fra Kanye West

Da Kim Kardashian og Kanye West forlovet seg i 2013, fridde Kanye til sin kjære med en diamantring verdt 4,5 millioner dollar eller 35,6 millioner kroner, ifølge US Magazine. Ringen har en 20-karats smaragdslipt diamant, og «Adidas» inngravert på innsiden. 

I et intervju med The Girls' Lounge Dinner, forklarte Kim den romantiske historien bak ringen: 

- Jeg sov, og han vekket meg opp midt på natten og sa «Babe, babe! Jeg tok med noe til deg fra Adidas.»

Les også: 10 ganger Kim Kardashian var dronningen av comebacks

Kim Kardashian og Kanye West. 
Kim Kardashian og Kanye West.  Foto: Splash News (Splash News)

På den tiden hadde Kanye West akkurat dratt i land samarbeidet han har hatt med Adidas. 

- Og jeg sa, «Ok, jeg skal hente skoene i morgen, babe, jeg sover.» Og da la han Lorraine Schwartz-boksen på puten min og jeg våknet. Han sa «Du vet, jeg fikk akkurat den store Adidas-avtalen, så jeg tok med noe til deg fra Adidas.» 

3. Kylie Jenners sommerfuglkjede som hun fikk på 20-årsdagen

Foto: Skjermdump / Snapchat

Da Kylie Jenner fylte 20 år i august 2017, ga kjæresten Travis Scott henne et diamantsmykke med sommerfugler. Prislappen? 60.000 dollar, eller godt over 475.000 kroner. 

Les også: Fans raser over Kim Kardashians throwback-bilde

4. Marilyn Monroe-fotografiene Kris Jenner ga til Khloe Kardashian i julegave

"Kun det beste er godt nok for døtrene mine!2, tenkte Kris Jenner da hun skulle pønske ut hva Khloe Kardashian (33) skulle få i julegave julen 2016. 

Derfor kjøpte hun like godt to originale fotografier av Marilyn Monroe, signert av de kjente fotografene Bert Stern og Richard C. Miller. De som har fulgt Khloe lenge, vet at hun er stor fan av 50-tallsikonet. 

 5. Kim Kardashians Hermés-veske, håndmalt av North West

Da Kim Kardashian fylte 34 år, fikk hun en skikkelig «customized» håndveske fra Hermés, håndmalt av ingen ringere enn datteren North West. Påfunnet kom fra ektemannen Kanye West. Prislappen på Hermés-vesker ligger på mellom og 79.000 og 475.000 kroner, ifølge Elle.  

6. Kendall Jenners 20-årsgave til Kendall Jenner

Da Kendall Jenner fylte 20 år, kjøpte hun like godt en Corvette Strinray i bursdagsgave til seg selv. Ifølge E! Online, koster veteranbilen fra 1957 et sted mellom 75.000 dollar og 100.000 dollar. 

7. Da Kim og Kanye leide inn Drake (!!!) til Kylies bursdagsfest

Kim og Kanye var lei seg for at de ikke kunne komme på Kylie Jenners "Sweet 16"-fest. Som plaster på såret (og ikke et dårlig plaster), leide de inn selveste Drake til å dukke opp på festen. Ikke nok med det, han holdt også konsert for heldiggrisene på festen. 

8. Blomsterveggen Kim fikk i Valentine's-gave fra Kanye

Heter du Kanye West, holder det ikke å gi bort en rød rose og en kosebamse på valentinsdagen. 14. februar 2017 danderte han i stedet en hel vegg med hvite roser til dama si. 

9. Tygas Ferrari-gave til Kylie Jenner

Kylies ekskjæreste Tyga (R.I.P., forholdet deres) overrasket henne med en Ferrari på 18-årsdagen til 329.000 dollar eller 2,5 millioner kroner. 

10. Da Kanye West leide en kino til Kim Kardashian

Da Kim Kardashian var gravid med Saint West da hun ble 35, overrasket Kanye West henne med å leie en hel kino og vise frem filmen Jobs. I tillegg hadde gjestene på seg falske gravidmager, ifølge E! Online

Les også: Khloe Kardashian deler realt gravidbilde av seg selv

Denne saken ble første gang publisert 03/03 2018.

Les også