Film

Harrison Ford bekreftet til "Blade Runner"-oppfølger

Men er det en god idé?

KLAR FOR OPPFØLGER: Harrison Ford er klar for en oppfølger til  1982-klassiskeren "Blade Runner".
KLAR FOR OPPFØLGER: Harrison Ford er klar for en oppfølger til  1982-klassiskeren "Blade Runner". Foto: Frederick M. Brown (Getty Images)
Publisert

Etter mange års spekulasjoner er det endelig klart: Ridley Scotts sci-fi-klassiker "Blade Runner" fra 1982, får en oppfølger, skriver Hollywood Reporter.

Ifølge nettsiden kommer også stjernen fra den første filmen, Harrison Ford, til å gjenta sin rolle som dusørjegeren Rick Deckard. Ridley Scott vil ikke regissere oppfølgeren. Det ansvaret overlater briten til canadieren Denis Villeneuve. Villeneuve har lenge vært en kjent stjerne i hjemlandet, men har de siste årene markert seg i Hollywood med en av 2013s beste filmer, "Prisoners". For øyeblikket arbeider 47-åringen med sin siste film, "Sicario", med blant annet Emily Blunt, Benicio Del Toro og Josh Brolin på rollelisten.

Ifølge The Verge vil innspillingen av filmen, som foreløpig er uten tittel, starte i 2016. Handlingen vil foregå flere ti år etter den første filmen, hvor dusørjegeren Decker fikk i oppdrag å jakte på roboter ved navn "replicants".

Til tross for å ikke regissere filmen, vil Scott være involvert på produsentsiden. Briten har også vært med på å utvikle ideen til oppfølgeren sammen med en av manusforfatterne til originalen fra 1982,  Hampton Fancher.

(Traileren til originalen)

Nå er jo spørsmålet om en oppfølger er noen god idé. Hva tenker du? Diskuter gjerne i kommentarfeltet.

Lik oss på Facebook og få flere filmnyheter rett i fanget.

Denne saken ble første gang publisert 27/02 2015.

Les også