Har knapt forandret seg på ti år

Ser du forskjellen på «Glamour»-skuespilleren?

Foto: Getty Images (Getty Images)
Publisert

(SIDE2): Katherine Kelly Lang har siden 1987 vært kjent som Brooke Logan i TV-serien «Glamour».

Nå har den langbente blondinen blitt 51 år gammel, men sammenligner man bilder fra da hun var i begynnelsen av 40-årene skulle man nesten tro at såpestjernen ikke hadde eldes en eneste dag.

Foto: Getty Images (Getty Images)

Veltrent 51-åring
Det er innlysende at Lang er tilhenger av Botox, og mye tyder på at hun også har utført andre kosmetiske inngrep for å beholde et ungt og vakkert ytre.

Da hun spankulerte på den røde løperen i forbindelse med Emmy-oppkjøringen i helgen strålte 51-åringen i en lekker hvit kreasjon. Den tettsittende kjolen avslørte at Lang holder kroppen stram og veltrent, og Side2 kan ikke annet enn å si at den amerikanske skuespilleren holder seg svært godt tross sin alder.

Og hun lykkes relativt godt.

Vi kan alikevel ikke unnlate å nevne at tiden vil vise hvor lurt det har vært av Lang å glatte ut huden ved hjelp av ymse skjønnhetsinngrep, da det finnes nok av eksempler på kjente damer som har fått utseendet ødelagt på sikt etter å ha gjort sitt ytterste for å ikke se eldre ut.

Nyskilt
At Lang ønsker å vise seg fra sin beste side er kanskje ikke så rart.

Skuespilleren ble nemlig skilt fra Alex D Andrea i 2012, etter 15 års ekteskap. Paret har ett barn sammen, Zoe Katrina D Andrea, født i 1997.

Fra sitt tidligere ekteskap, med Skott Snider, har Lang to barn; Jeremy Skott Snider, født i 1990, og Julian Lang Snider, født i 1992.

Ingen lang merittliste
Foruten sin rolle i «Glamour» har ikke Lang mye å skryte av på sin merittliste.

Hun har bare en rolle i filmen «Skatedown, U.S.A.» i 1979, samt noen gjesteroller i ulike TV-serier å vise til. I 1985 var hun også å se i to musikkvideoer, nærmere bestemt Alabama´s «There´s No Way» og The Beach Boys´ «Getcha Back».

Denne saken ble første gang publisert 17/06 2013.

Les også