Halvnaken og fastbundet - igjen

Dakota viser seg frem slik vi best kjenner henne nå.

Publisert

(SIDE2): Det er ikke lenge til en av årets mest omtalte filmer har premiere. Neste måned kommer 50 Shades of Grey på kino, og legemliggjæringen av Christian Grey og Anastasia Steel blir mulig å ta nærmere i øyensyn.

LES også: - Det handler om en jomfru som får materielle goder i bytte mot seksuell smerte

Men allerede nå kan man se glimt av Dakota Johnson (25) halvnaken og fastbundet – i videoen til filmlåta til The Weekends «Earned it». Det er den første singelen som er sluppet fra det kommende film-albumet, og i videoen henger Dakota i en rekke rep knyttet rundt lemmer og liv fra taket, mens The Weekends Abel Tesfaye (sjekk ut sveisen hans, vi er usikre hva vi synes om den altså!) ellers omgir seg med svært lettkledde dansere. Trusa består av en tråd og sort tape festet som en X på hver rumpeball, blant annet.

LES også: Den nye Fifty Shades-traileren vil glede fansen

Videoen er regissert av Sam Taylor-Johnson, som også er filmens regissør. Slik sett får man her en smakebit av hvordan filmen blir - det er lekkert laget, men også både litt creepy og mørkt, samt store doser sensualitet og (må undertegnede påstå) et svært påtrengende fokus på naken kvinnekropp.

LES mer: - 50 Shades-fansen har oftere voldelig partner
OG her: - «Fifty Shades» er favoritt- boken min

Foto: Ts♥♥

Denne saken ble første gang publisert 28/01 2015.

Les også