Gro Hammerseng ble mamma

Gro og Anja Edin er blitt foreldre.

Foto: (Peder Torp Mathisen, Østlands-Posten)
Publisert

(SIDE2): Håndballstjernene skal ha blitt foreldre til en liten gutt. Han kom til verden ved Gjøvik sykehus torsdag, ifølge TV2.no.

Første barn
Gro Hammerseng (31) og Anja Edin (31) fant lykken for snaue to år siden, og er nå blitt foreldre for første gang. Til Nettavisen fortalte Gro rett før jul i fjor om forventningene til graviditet og morsrollen.

- Det har gått veldig bra så langt. Vi er selvfølgelig veldig glade og går bare og venter. Dette er noe jeg alltid har hatt lyst til, men det har ikke vært den riktige tiden før nå, uttalte Gro Hammerseng til Nettavisen.

Hun snakket videre om mammarollen og forteller at hun nok vil bli en streng mor.

- Jeg har hørt rykter om at man kan ha store planer om både det ene og det andre, men så blir det helt annerledes. Men jeg tror nok jeg kommer til å være litt streng, samtidig som jeg blir en mamma som er til stede og som er varm og kjærlig, sier Gro.

Samme klubb
I romjulen skrev Gro kontrakt med Larvik og med på laget fikk hun også samboeren Anja. Fra neste år spiller begge i stjerneklubben, og det betyr altså flytting fra Hamar til Vestfoldbyen fra og med 2013.

Denne saken ble første gang publisert 02/02 2012.

Les også