Gikk du glipp av grillingen av Justin Bieber?

Fortvil ikke! Her er høydepunktene.

Publisert

(SIDE2): Det begynner å bli en stund siden Justin Bieber ønsket seg en grilling av kjendisvennene under Comedy Central Roast, men i går ble det endelige resultatet vist på tv-skjermene i hele Amerika, og resultatet er fantastisk.

Humorkanalen har i årevis samlet sammen noen av USAs største komikere, som i hver roast griller et utvalgt «offer». Kort fortalt forsøker de å ha det mest mulig moro på hovedpersonens bekostning, uten å legge noe mellom.

Justin satt pent og pyntelig i stolen, mens kjendiser som Jeff Ross, Snoop Dogg og Shaquille O'Neal gikk til frontalangrep.

Hele grillingen er dessverre ikke tigjengelig i Norge ennå, men i mellomtiden kan vi kose oss med disse høydepunktene fra YouTube-kanalen til Comedy Central. Hele programmet vil vises på MTV i morgen.

Les også: Justin fikk gjennomgå

Jeff Ross

- De fleste av tilskuerne er virkelig ute etter blod denne gangen, Bieber, selv om majoriteten av dine egne fans ikke engang har fått mensen ennå, sa Jeff Ross fra scenen, før han la til:

- Men om du kan ta en spøk, så kan Belieberne gjøre det samme, for det er bare å innse det... du har blitt en kjepphøy liten drittunge.

Shaquille O'Neal

- I fjor ble du kåret til den femte mest forhatte personen i hele verden. Kim Jong Un kom ikke engang så dårlig ut, og han bruker musikken din til å torturere andre mennesker.

Snoop Dogg

- Jeg må være ærlig med deg, Justin, du har vært gjennom noen harde tider. Da moren din var 17 år gammel og ble gravid var det flere som forsøkte å få henne til å ta abort. De har ennå ikke gitt opp håpet, åpnet rapperen.

Deretter fortsatte han med å gjøre narr av Justins mentor, Usher, i samme slengen.

- Livet ditt endret seg drastisk da Usher fikk sansen for musikken din, men det bekrefter bare mine mistanker om at Usher egentlig ikke er svart.

Kevin Hart

Det var komikeren Kevin Hart som åpnet ballet, og introduserte alle artistene som hadde sagt seg villige til å grille ungpikeidolet.

- I dag skal vi gjøre det både foreldrene hans og lovverket i USA burde ha gjort for lenge siden - vi skal gi denne gutten en skikkelig lærepenge. 

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Denne saken ble første gang publisert 31/03 2015.

Les også