Gigi Hadid: Se så søt hun var

Supermodellen deler barnebilde av seg selv.

Foto: (Faksimile Gigi Hadid/Instagram)
Publisert

(SIDE2):  Hun har definitivt slått gjennom som en av de mest ettertraktede modellene de siste årene, Gigi Hadid (20).

Etter å ha kapret catwalken under Victoirias’ Secrets årlige fantasi-show før jul, har hun som første kvinne nå blitt avbildet for coveret på CR Fashionbook - tre år etter at hun første gang prydet bladet.

I tillegg til alle coverne hun har smykket på blader som Voguer, at hun ble utnevnt som en av årets nykommere av Sports Illustrated Swimsuit i 2014 – som hun også var å se i årets utgave, er hun talsperson og ansikt utad for en rekke kjente designermerker. Og hun har selv prøvd seg som designer.

At hun i tillegg henger med Jenner-søstrene og er sammen medhjerteknuseren Zayn Malik (ja, han som hoppet av One Direction-toget i fjor) – skader heller ikke flommen av oppmerksomhet som er rettet hennes vei. Tidligere kjærester har blant annet vært Cody Simpson og Joe Jonas.

Hadid er søster av modellene Bella og lillebror Anwar, og er datter av eiendomsutvikler Mohamed Hadid og Yolanda Foster – kjent fra «The Real Housewifes of Beverly Hills». Gigi har alltid væt en av IT-jentene i LA, men har altså – som nevnte Kendall Jenner – sørget for å skape seg en modellkarriere.

Denne saken ble første gang publisert 24/02 2016.

Les også