Gigi Hadid blir ikke med i årets Victoria's Secret Fashion Show

Modell Gigi Hadid deltar ikke under årets Victoria Secret Fashion Show
Modell Gigi Hadid deltar ikke under årets Victoria Secret Fashion Show Foto: WWD / Rex (Scanpix)
Publisert

Det er ikke så fryktelig lenge til årets Victoria's Secret Fashion show går av stabelen, men for de fleste modellene kan eventyret allerede være over før det har rukket å starte.

Les også: Dette var vel ikke meningen, Gigi?

Gigi Hadid annonserte nylig at hun ikke kommer til å være en del av årets motevisning i Shanghai. På Twitter skriver hun til fansen at hun ikke har mulighet til å være i Kina i år, men at hun kommer til å være der i tankene.

Foreløpig har det ikke blitt annonsert hvorfor hun ikke kan delta under årets motevisning, men hun kan trøste seg selv med at hun ikke blir den eneste som ikke drar til Shanghai.

I følge Fashionista har flere russiske modeller fått avslag på forespørselen sin om kinesisuk visum. En annen av modellene, Dasha Khlystun, bekrefter også at hun ikke skal delta under moteshowet.

Foreløpig er det flere spekulasjoner om at det er flere modeller som heller ikke får deltatt Victoria Secret Fashion Show.

Les også: Lais Ribeiro skal bære årets Fantasy Bra under Victoria's Secrets store undertøysshow

Les også: Gigi Hadid angrepet utenfor moteshow i Milano

Tidligere i år skapte Gigi furore etter at en kontroversiell video av henne dukket opp på sosiale medier. I videoen holder hun en asiatisk keramikkfigur opp med ansiktet mens hun imiterer keramikken. Hun har senere beklaget seg for videoen. 

Det er ikke første gangen Gigi Hadid blir kritisert for upassende oppførsel. Under årets American Music Awards fikk modellen pepper etter hun etterlignet Melania Trump.

Denne saken ble første gang publisert 17/11 2017.

Les også