Underholdning

George Clooney hyller kona: - Amal er helt fantastisk

Allerede da han så henne første gang, visste George Clooney at Amal var kvinnen i hans liv. Fortsatt er han stormende forelsket i sin vakre kone.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Allerede første gang de møttes, visste George Clooney at Amal var kvinnen han hadde ventet på.
KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Allerede første gang de møttes, visste George Clooney at Amal var kvinnen han hadde ventet på. Foto: Neil Mockford / Contributor / Getty Images
Sist oppdatert

Sommeren 2013 traff George Clooney (57) det som skulle vise seg å være kvinnen i sitt liv, vakre Amal Alamuddin (41).

– Selvfølgelig var hun vakker – men jeg synes også at hun var veldig fascinerende og smart, sa Clooney til Vogue i fjor.

Amal er en verdenskjent menneskerettighetsadvokat, som har hatt klienter som Wikileaks-grunnlegger Julian Assange og tidligere statminister i Ukraina, Julija Tymoshenko.

Verner om privatlivet

Allerede året etter giftet de to seg, og i 2017 ble de foreldre til tvillingene Alexander og Ella. Paret liker å verne om sitt privatliv, men i et ferskt intervju letter skuespilleren litt på sløret og hyller sin flotte kone.

– Jeg vet hva jeg har gjort og hva jeg har oppnådd. Amal er en helt fantastisk kvinne. Jeg har ingenting imot å bli omtalt som «Han som er gift med Amal Clooney». Snarere tvert imot, jeg hadde strålt av stolthet, sier han i intervjuet med svenske Dagens Nyheter.

HYLLER KONA: George Clooney visste allerede for seks år siden at Amal var den rette og han angrer ikke på at han satset på kjærligheten.
HYLLER KONA: George Clooney visste allerede for seks år siden at Amal var den rette og han angrer ikke på at han satset på kjærligheten. Foto: Rachel Murray / Stringer / Getty Images

Ikke like viktig å være skuespiller lenger

Clooney har vært en av verdens mest populære og best betalte skuespillere i en årrekke, men som gift mann og småbarnspappa forteller 57-åringen at det å være skuespiller ikke er så viktig for han lenger.

– La meg si det sånn. Akkurat nå er jeg mye mer interessert i andre ting. Min familie, bistandsarbeid. Herregud, jeg er 57 år gammel. Om jeg skal gjøre film nå, da må det være noe veldig spesielt, sier han.

Også tidligere har Clooney fortalt at familielivet er viktigere enn noe annet.

– Alle de tingene jeg måtte gjøre for meg selv før, gjør jeg nå for barna og Amal. Det er veldig fint, sa han til Vogue i fjor.

Denne saken ble første gang publisert 30/03 2019, og sist oppdatert 29/03 2019.

Les også