HBO

Siste sesong av «Game of Thrones» vil ikke ha premiere i april 2019

Dårlige nyheter til fansen.

<b>SEN PREMIERE?:</b> «Game of Thrones» ser ikke ut til å ha premiere før i mai 2019, skal vi tro mannen ansvarlig for spesialeffekter i serien. Her bilde av skuespillerne Emilia Clarke og Kit Harrington fra sesong syv.
SEN PREMIERE?: «Game of Thrones» ser ikke ut til å ha premiere før i mai 2019, skal vi tro mannen ansvarlig for spesialeffekter i serien. Her bilde av skuespillerne Emilia Clarke og Kit Harrington fra sesong syv. Foto: HBO
Sist oppdatert

Det er knyttet store forventinger til den åttende og siste sesongen av HBO-serien «Game of Thrones». I snart åtte år har serieskaperne skapt TV-magi ut av George R. R. Martins bøker, men i 2019 er det altså slutt.

Men nå ser det ut til at fansen må vente enda lenger enn vanlig på den siste sesongen. De foregående sesongene av serien har vanligvis hatt premiere på vårparten, typisk mars eller april, og mange hadde forventet at sesong åtte skulle ha det samme. Men skal vi tro et ferskt intervju med mannen som er ansvarlig for «Game of Thrones» spesialeffekter, kan det bli enda lenger ventetid.

- Vi kommer til å arbeide med sesongen til mai 2019, så vi er enda åtte eller ni måneder unna. Men «prequalen» (til «Game of Thrones», red. anm.) begynner med opptakt i februar. Med andre ord har vi fortsatt mye arbeid igjen med sesong åtte når de begynner å filme den («prequal»-serien»), forteller Joe Bauer til Huffington Post.

Det var i juni at HBO bekreftet at de arbeidet med forskjellige spin off-serien basert på Martins bok-univers. Nå har de altså bestemt seg for å filme en prøveepisode.

Overfor avisen legger Bauer til at han «ikke har noen andre jobber i kalenderen foruten «GoT» frem til mai».

- Alt er selvfølgelig avhengig av timing og situasjonen endrer seg hver uke. Men jeg vet at jeg ikke skal arbeide med noe annet enn «Thrones» frem til slutten av mai neste år.

HBO har ikke bekreftet en premieredato, men sier til Huffington Post at serien er planlagt å vises en gang i første halvdel av 2019.

Med andre ord er det bare å smøre seg med tålmodighet.

Denne saken ble første gang publisert 27/08 2018, og sist oppdatert 27/08 2018.

Les også