Fire kjente kvinner som snakker opp mammakroppen

- Jeg trengte to personlige trenere og en ernæringsekspert for å se slik ut, sier Blake Lively.

Foto: Bulls
Publisert

(SIDE2): - Dere må huske på at det er jobben min å se bra ut, sa Sarah Jessica Parker til Oprah Winfrey for flere år siden. Parker la vekt på at hun som skuespiller har en hær av folk som bare er der for at hun skal ta seg best mulig ut.

Vekk fra presset

Nå har stadig flere unge kjendiser også snakket opp den såkalte mammakroppen, som blant annet Side2-blogger Pappahjerte ikke kunneforstå at vi strevde sånn med.

En av dem som anerkjenner at hun får mye hjelp, er Blake Lively. Åtte måneder etter at hun fødte sin første datter James, spilte hun inn filmen «The Shallows», kun iført bikini. Lively tok rollen fordi hun likte utfordringen med at hun var den eneste skuespilleren i filmen (Den handler om en surfer som blir fanget på et rev).

OG BLAKE LIVELY SÅ TOPPTRENT UT:

Screen9v2

-Jeg trengte to personlige trenere og en ernæringsekspert for å se ut som i filmen «The Shallows» fordi det er ikke normalt å se slik ut åtte måneder etter at du har født en unge, sa Blake Lively til The Sun.

Foto: Bulls

Blake sier hun ikke ville gått til så ekstreme midler om det ikke var for at hun ble tilbudt den utfordrende rollen.

- Kvinner legger press for å se ut som Victoria’s Secrets-modeller etter fødselen. Og det er helt absurd, sier kvinnen som ikke er fremmed for å fremstå glamorøs på sosiale medier som Instagram.

- Fornærmet Hathaway

Anne Hathaway har snakket om hvor fornærmet og overrasket hun ble da hun ble forespurt av en personlig trener på treningsstudioet hun gikk på om hun forsøkte å komme ned i matchvekt sju uker etter fødselen.

-Jeg tenker ikke å mye på å gå ned i vekt, jeg fokuserer mer på å finne igjen styrken min, svarte hun, og mente at det må bli slutt at det er en skam å legge på seg adskillige kilo under graviditeten.

Foto: Bulls

Olivia Wilde har sagt at hun tror på en verden der mødre ikke forventes å bli kvitt et hvert fysisk bevis for at de har båret frem et barn.

-Jeg vil ikke bruke tiden min på å hige etter en eller annens mening om

- Jeg er en mor, og jeg ser ut som en, har hun også sagt.

Foto: Bulls

Rykter om at hun var gravid igjen

Jennifer Garner er stjernen som sa at det fikk ta den tiden det tok å miste babykiloene. Hun fikk tre barn med Ben Affleck, og lot tiden jobbe på hennes side. Da gravideryktene skjøt fart en fjerde gang, svarte hun dette:

-Jeg er ikke gravid. Jeg har født tre barn og jeg har fått en kul på magen. Fra nå av, damer, så vil jeg ha den magen. La oss alle bli vant med det jo før, jo heller. Den vil ikke forsvinne – noen gang, sier hun.

I 2015 uttalte hun til Closer at hun rådet alle mødre som var engstelig for kroppen sin, å logge av sosiale medier.

-Du føler deg ikke nødvendigvis helt på topp etter at du nettopp har fått et barn. Ikke sitt der og sammenlikne deg med strandkroppen til venninnen din, sa hun.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Denne saken ble første gang publisert 20/11 2016.

Les også