Farvel til fruene

Slik ender visa i Wisteria Lane.

Foto: Ron Tom (Ap)
Publisert

SIDE 2 : NB! Ikke les videre om du ikke vil vite hvordan serien ender! Snu nå før det er for sent, eller fortsett og les alt om hvordan den populære TV-serien avsluttes med brask og bram!

Foto: (scanpix)

I går ble siste episode av den superpopulære TV-serien «Frustrerte Fruer» sendt på amerikansk TV. I månedsvis har både skuespillere og produksjonen holdt på hemmelighet(ene) om hvordan serien rundes av, men en ting som er blitt lovet fansen er at slutten skulle være tilfredsstillende! Og for de som liker å holde pusten sammenhengende i lengre perioder er den to timer lange avslutningsepisoden virkelig spekket med overraskende vendinger og vrier. Og her kommer det alle har ventet på i årevis: Ifølge «E!online» ender til syvende og sist hele den radmagre venninnegjengen opp med å flytte vekk fra den idylliske forstadsgaten. I en scene hvor damene har sitt aller siste pokerlag får Susan (Teri Hatcher) et glimt inn i fremtiden hvor hun ser hvordan de alle ender opp.

Får seks barnebarn
Gaby (Eva Longoria) gikk fra å designe henne egen personlige shopping side til å få sitt eget show på «Home shopping network. Nå krangler hun videre med sin elskede Carlos (Richard Antonio Chavira) i deres nye enorme hus i solfylte California.

Lynette (Felicity Huffman) ender opp med å takke ja til jobben i New York og hennes kjære ektemann Tom (Doug Savant) flytter dit sammen med henne! De anskaffer seg en toppleilighet i storbyen, og senere sitter de også med hele seks barnebarn!

Bree (Marcia Cross) og hennes nye(ste) ektemann Trip flytter til Kentucky og hun endte opp med å jobbe i delstatsforsamlingen.

Mer uløste mysterier

Men hva skjer med selveste Susan? Hun flytter ut av Wisteria Lane først av alle, men når hun er tilbake for å ønske den nye huseieren og husfruen velkommen i sitt gamle hus får man fort en guffen følelse av at den nye beboeren har sine egne mørke hemmeligheter. Så det ser ut til at til tross for at de fire fruene forsvinner fra den heseblesende gaten forsvinner ikke dramatikken... Helt til slutt kjører Susan en nostalgisk tur rundt nabolaget og der ser hun Wisteria Lanes spøkelser etter på rekke og rad fra Mike til Mary Alice.

For å toppe det hele får du servert Susans første barnebarn, dødsfallet til Mrs. McCluskey, Renees bryllup (i en stjålen brudekjole). Alt i en to timer lang episode til fansens store glede.

Denne saken ble første gang publisert 14/05 2012.

Les også