Internett

Elskovssyktpar tatt for sex på erotisk museum

Bokstavelig talt tatt med buksene nede.

Foto: (Skjermdump TMZ)
Publisert

«Fifty Shades of Grey»-filmen har nesten fått synkron slakt over hele verden, men filmen ser dog ut til å ha sin påvirkningskraft blant kinogjengere.

Et par i Las Vegas som tok filmen som inspirasjon til å sprite opp sexlivet ble avslørt av ansatte da de hadde sex på Erotic Heritage Museum.

Det erotiske museumet hadde passende nok en «Fifty Shades of Grey»-utstilling i forbindelse  med Valentines-helgen og det var under denne at paret så sitt snitt til å få utløp for litt erotikk i det offentlige.

Ifølge TMZ gjemte paret seg til de ansatte på museumet hadde gått hjem for dagen. Etter dette snek paret seg fra rom til rom og utstilling til utstilling. Uheldigvis for det elskovssyke paret visste de ikke at overvåkingskameraene og sikkerhetspersonell  filmet hele akten.

Lederen for Erotic Heritage Museum, Dr. Victoria, forteller til TMZ at vekterne varslet ansatte som kom for å stoppe turtelduene. Paret ble bokstavelig talt tatt med buksene nede og rømte ut en bakdør da de ansatte ankom museumet.

(Kilde: TMZ )

Likte du denne artikkelen? Lik oss på Facebook og få flere saker i nyhetsfeeden din.

Denne saken ble første gang publisert 05/03 2015.

Les også