Dette er de ukjente deltakerne

Paradise-gjengen møttes for å se sesongens første parseremoni. Se bildene fra festen.

Foto: Ida Klokk ( Side2 )
Sist oppdatert

(SIDE2): Alle deltakerne i årets runde av Paradise Hotel hadde samlet seg på nattklubben Emil & Samuel i Oslo for å se årets første parseremoni sammen.

Blant de nye ansiktene var det et som ikke var så ukjent likevel, nemlig Niklas Vindel, som er med for andre gang.

- Da jeg først ble spurt av TV3 om jeg ville være med for andre gang, var jeg veldig usikker. Både på grunn av rykte og helse. I et av møtene jeg hadde med dem, fortalte de at halvparten av søkerne, altså rundt 5000 mennesker, hadde sagt at de likte meg best. Så da fikk jeg et ekstra boost til åville være med en gang til, sier Niklas til SIde2.

- Det var fantastisk i fjor, og det var det i år også!

- Mange pene damer
Niklas gjorde en god figur første gang har var med, og var spesielt kjent for å ha draget på jentene. Dette året har han valgt å legge vekt på andre ting.

- Jeg føler faktisk at jeg gjør en enda bedre figur i år, enn det jeg gjorde i fjor. Jeg ble liksom kjent som en skikkelig skjørtejeger. Men denne gangen var det ingen følelser involvert, og jeg hadde det bare moro, sier Vindel.

Det at det ikke ble noen romantikk med noen av jentene i år, hadde ikke noe med kvaliteten å gjøre.

- Det var utrolig mange pene jenter med i år. I tillegg hadde de fantastiske personligheter alle sammen. Jeg kunne lett blitt betatt av noen av dem om jeg hadde møtt dem utenfor hotellet, sier Niklas.

Knall!
Marius Hagen (21), som til daglig arbeider som bartender i Løten synes det å være med på Paradise Hotel var en opplevelse for livet

- Jeg er veldig eventyrlysten, og elsker å møte nye mennesker. Så hvorfor ikke?

Hvordan han kommer å bli fremstilt på TV, har han ikke tenkt noe særlig over.

- Jeg har jo bare vært meg selv. Så jeg regner med at det ikke blir så langt unna. Hverdagen etter Paradise Hotel får jeg bare ta som det kommer, sier Hansen.

21-åringen var spesielt fornøyd med jentene på hotellet.

- Jentene var veldig søte, og utrolig sjarmerende. Det var alt i alt en knall gjeng!

Modelldrøm
Svensken Mikael Johnsson (22), som bor i Norge, ble med delvis på grunn av at han ønsket å få flere modelloppdrag.

- Jeg har en modellprofil i Sverige, og jeg har jo et bra ansikt og en god kropp. Så jeg tenkte at det å være med kanskje kunne gi meg et lite boost. Men det er jo også fordi jeg synes Paradise Hotel er sykt kult.

- Jeg pleide ikke å se på Paradise i Sverige, men når jeg flyttet til Norge, så fant jeg ut at absolutt alle så på det. Da måtte jo jeg også gjøre det!

Han avslører at han likte alle jentene på hotellet, men at han hadde et ekstra godt øye til Nora.

Utfordring
Nora Lindvåg Johre (22) tok deltakelsen som en utfordring.

- Det er jo spennende å møte nye mennesker. Og nå satte jeg meg i en situasjon hvor jeg måtte bli kjent med alle slagt typer. Jeg ble jo på en måte tvunget til å bli kjent med andre, på en måte som man vanligvis ikke pleier. Heldigvis viste alle sammen seg å være utrolig fantastiske mennesker, sier Johre

- Angrer ikke
På festen var også Nanna Dahlen fra forrige sesong, og Rasmus Dall fra danske Paradise Hotel. Nanna sier til Side2 at hun synes deltakerne klarer seg bra, så langt.

- Jeg har fulgt med, og jeg synes det er gøy. Der er god underholdning når du kommer hjem etter en lang dag, og har lyst til å slappe av.

Dahlen synes det er deilig at hennes egen «Paradise-bølge» har begynt å roe seg ned.

- Jeg angrer ikke på at jeg var med, fordi det var en fantastisk opplevelse. Men det er deilig at bølgen går over, og at ting blir mer normalt. sier hun.

Denne saken ble første gang publisert 10/03 2011, og sist oppdatert 11/08 2023.

Les også