- Det var ikke noe moro

Kristine Duvholt Havnås sendt hjem rett før finalen i «71° Nord».

Foto: TVNorge (TVNorge)
Publisert

(SIDE2): Etter en utfordrende etappe som ble avsluttet ved Tarhalsen var det Kristine Duvholt Havnås som måtte reise hjem, etter flere uker på tur.

- Det var selvfølgelig kjedelig å ryke ut, for det er aldri moro å tape. Men når det er sagt så var det et rettferdig tap for en super motstander, sier Kristine, til Side2.

- Det var ikke noe for meg
Etter en iskald duell mot Johan Remen Evensen røk hun ut like før finalen, og bidro dermed til at siste etappe blir en svært så mannsdominert affære.

Iver Horrem og Christer Basam hadde nemlig, ved å vinne nest siste etappe som et par, kvalifisert seg direkte til finalen. De stod derfor på sidelinjen og observerte at den tidligere skihopperen sikret seg den siste finaleplassen da han greide å føre to magnetbrikker gjennom en labyrint, mens han befant seg i en tank fyllt med vann, før Kristine.

- Jeg er ikke glad i kaldt vann, så det var ikke noe for meg. Jeg hadde en skikkelig dårlig prestasjon, og tapte for en som var bedre, sier Kristine.

Foto: Tvnorge

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Siste etappe var fæl
Sliten etter foregående dags strabasiøse ferd over vidda, så ikke Kristine spesielt lei seg ut over å måtte reise hjem.

- Den siste turen startet veldig morsomt med å samle biter i et puslespill, men endte utrolig tungt og slitsomt på Sørøya. En knalltøff utfordring i utrolige omgivelser, sier Kristine.

Hun legger ikke skjul på at hun var veldig sliten, og at hun hatet det faktum at hun og makkeren måtte bære med seg en diger planke i tillegg til tung sekk over vidda.

- Jeg regnet med at det skulle være tungt, men min siste etappe var fæl. Den var ikke noe moro, og jeg fikk ikke så glede av den flotte turen som jeg egentlig kunne fått, sier Kristine.

«71° Nord» sendes på TVNorge mandager kl 20:30.

Foto: Tvnorge

Denne saken ble første gang publisert 22/04 2013.

Les også