Depp ga 10 mill til sykehus

Et sykehus i London, som behandlet Johnny Depps alvorlige syke datter, har fått håndfast bevis på pappa Depps takknemlighet.

Publisert

(SIDE2:) Johnny Depp har donert en million pund eller 10,3 millioner kroner til Great Ormond Street Hospital i London etter at de behandlet hans datter under innspillingen av «Sweeney Todd».

Innspilling satt på vent
Hele innspillingen ble satt på vent da det ble klart at den åtte år gamle Lily Rose Melody Depp ble fraktet til sykehus i akutt tilstand. Jenta skal ha blitt smittet av e.coli og og fikk nyresvikt.

I en periode var tilstanden kritisk.

I forrige uke inviterte Depp flere leger og sykepleiere til premieren av Tim Burtons store musikal i London da filmen hadde sin premiere der.

Fortalte eventyr som pirat
Depp har offentlig rost sykehuset flere ganger. Ifølge The Daily Mail skal han også i all hemmelighet ha møtt opp i november i sitt Jack Sparrow-kostyme og fortalt eventyr for de innlagte barna i fire samfulle timer.

Lily Melody anses nå som helt frisk.

- Hun var den som fikk oss gjennom det, har en stolt pappa sagt. Denne uken vant han en Golden Globe for beste mannlige skuespiller i en musikal/komedie.

SE VIDEO AV SWEENEY TODD HER

192648

Denne saken ble første gang publisert 15/01 2008.

Les også