Denne kjelen får det til å koke på internett

Ser du hvorfor?

Foto: Bildemontasje (Getty/Reddit)
Publisert

På 90-tallet en gang skapte Hennes & Mauritz stor oppstandelse med sine reklameplakater av blant annet Anna Nicole Smith, Cindy Crawford og Claudia Schiffer i undertøy.

Menn kjørte av veien, unge gutter i puberteten stjal plakatene og kvinnegruppen Ottar tagget dem ned og kalte dem pornografiske.

Ja, man skal ha tungen rett i munnen, og ha tenkt på alle mulig vinklinger og tolkninger når man går for å henge opp store plakater rundt om i en by.

Foto: JCPenney.com

Denne tankegangen har tydeligvis ikke varemagasinet JCPenney hatt før de valgte å henge opp en reklame for en tekanne. For uheldigvis for JCPenney ser tekannen mistenkelig lik ut som Adolf Hitler, skrive britiske The Telegraph.

Reklameplakaten var hengt opp langs motorvei 405 i nærheten av Culver City i California, og det tok ikke lang tid før noen hadde lastet opp et bilde på nettsiden Reddit.

Bilde av den noe kontroversielle tekannen førte til at varemagasinet kom med en rekke tweets der de påpekte at den veldig uheldige likheten kun var en ren tilfeldighet.

Til tross for dette ser det ikke ut til at sammenligningen har skadet salget av tekannen. Ifølge Today.com, er nettbutikken til JCPenney allerede utsolgt for den 230 kroner dyre tekannen, og eneste mulighet for de som er interessert i kjøpe et eksemplar er å oppsøke en av deres varemagasiner.

Dette er ikke første gang en gjenstand blir sammenlignet med diktatoren. I 2011 dukket det nemlig opp et bilde av et hus i Wales som også ligner på Hitler.

Da var det komikeren Jimmy Carr som fikk snøballen til å rulle ved å legge ut bilde på sin twitterkonto.

Denne saken ble første gang publisert 29/05 2013.

Les også