Hollywood

- Demi Lovatos dealer arrestert med dop og våpen

I trøbbel med politiet kort tid før han forlot stjernen etter en overdose.

Ikke lett: Demi har hatt en alt annet enn lett sommer. Heldigvis er hun på bedringens vei.
Ikke lett: Demi har hatt en alt annet enn lett sommer. Heldigvis er hun på bedringens vei. Foto: Jason Koerner/Getty Images
Sist oppdatert

25. juli år ble Demi Lovato (25) kjørt til sykehuset etter en overdose. Den antatte narkolangeren som stakk av da han fant Demi tungpustet på sengen, er i hardt vær, melder TMZ.

En knapp måned før den fatale hendelsen, skal han ha blitt tatt på fersken av politiet med ett ladd våpen, kokain og hele 10.000 dollar i cash , i følge en rettskjennelse.

Politiet arresterte mannen i North Hollywood og ransaket siden hjemmet hans. Der fant de både narkotika, våpen og ammuniasjon.

Mannen ble arrestert igjen i juni i år, for kjøring i påvirket tilstand, samt besittelse av kokain.

Han har angivelig forsynt Demi med narkotika siden april i år. Stoffet han selger har hatt en tendens til å være urene varer, kjøpt i Mexico.

I ettertid har det vist seg at oksykodonet Demi kjøpte den kvelden (morfin og heroinliknende preparat, red. anm.) også inneholdt fentanyl (i familie med heroin og morfin, men virker raskere og er 100 ganger sterkere, red. anm.). Det er trolig også grunnen til at hun tok en overdose.

Fentanyl tar livet av flere tusen amerikanere i året og er årsaken til over 50% av overdosene med opioider i ti ulike stater bare i år. Stoffet treffer hjernen fort og svekker pusten, skriver rus.no.

Demi får nå hjelp for sin avhengighet. Hun er for tiden i Chicago sammen med sin mor, hvor hun er i kontakt med spesialister som hjelper henne på veien mot et rusfritt liv.

LES MER: Demi Lovato raser mot «falske» kjendiser under MET-gallaen

Denne saken ble første gang publisert 15/08 2018, og sist oppdatert 15/08 2018.

Les også