Datingtips fra spillbaben

Her er reglene for å sende SMS til en jente, ifølge spillbaben Olivia Munn.

Foto: Guilamo Bekor (FHM)
Publisert

Den populære G4-programlederen Olivia Munn (29) er et kjent fjes for oss nerder. Gjennom det direktesendte tekno- og humorprogrammet «Attack of the Show!» driter Munn seg ut på ukentlig basis, gjerne iført så lite som mulig.

I et intervju med nettsiden til magasinet Men's Health snakker gadget-gudinnen om gledene og utfordringene menn og kvinner har i dagens teknofikserte verden. Er du som oss, tekster og mailer du oftere enn du ringer. Men uten tonefall og kontekst kan det være vrient å formidle akkurat hva du vil i tekst.

Her er de tre rådene Olivia Munn mener alle menn bør leve etter når det kommer til å sende sms-er til jentene.

1. Tekst alltid tilbake

Å holde jentene på pinebenken ved å tekste tilbake sporadisk er ikke en god idé, ifølge Munn. Hun kan være med på leken til å begynne med, men etter hvert vil hun bli urolig og til slutt «logge helt av». Og det helt uten at gutten får det med seg. Han kan være klar for å ta det ett skritt videre, men da er hun allerede borte.

- Noen ganger er dere gutter utrolig mye nærme kanten enn dere tror dere er, sier Munn til magasinet.

2. Respekter hennes digitale grenser

Har du møtt en jente som har en Blackberry som du, ikke spør om hennes BBM-profil i samme slengen som du får nummeret hennes. Det samme gjelder Gmail. Selv om hun har gitt deg adressen sin betyr ikke det at hun vil chatte med deg hver eneste gang hun logger på.

- Selv et digitalt forhold trenger tid til å utvikle seg, sier Munn.

3. Vent med sexmeldingene

- Jeg sendte en gang en sexmelding for tidlig til en gutt. Fikk bare stillhet tilbake. Jeg krympet meg, det er den flaueste meldingen jeg har sendt, sier Munn til Men's Health.

Tommelfingerregelen er å vente med den type meldinger til dere har gjort det i virkeligheten, råder teknobaben.

Denne saken ble første gang publisert 15/12 2010.

Les også