James Bond

Daniel Craig spiller James Bond nok en gang - skal ha blitt tilbudt en svimlende sum

Daniel Craig spiller James Bond for femte gang. Skal ha blitt tilbudt en sum på om lag én milliard kroner for å fortsette.

007: Daniel Craig skal spille i rollen som James Bond i en femte (og kanskje sjette) film. Ifølge den britiske avisen The Guardian skal skuespilleren ha blitt tilbudt en svimlende sum for å fortsette som agent 007.
007: Daniel Craig skal spille i rollen som James Bond i en femte (og kanskje sjette) film. Ifølge den britiske avisen The Guardian skal skuespilleren ha blitt tilbudt en svimlende sum for å fortsette som agent 007.
Publisert

Skuespiller Daniel Craig sa han heller ville ta sitt eget liv enn å spille James Bond en gang til etter innspillingen av «Spectre» i 2015.

Men 49-åringen kom åpenbart på bedre tanker. På «The Late Show With Stephen Colbert» bekreftet han i august 2017 at han vil spille den legendariske agenten også i seriens neste film, med arbeidstittelen «Bond 25».

Les også: 50 ting du kanskje ikke vet om 007

«Bond 25» blir den femte filmen med Daniel Craig i rollen som spesialagent 007. Han hevdet at dette blir siste gang, men The Guardian skriver at Craig skal ha blitt tilbudt rundt én milliard kroner for å spille i to filmer til.

Sony kommenterer ikke det svimlende honoraret, men avisen mener det er sannsynlig at også den 26. Bond-filmen har Daniel Craig i rollen som agent 007.

Se bildene: Fra Bond-pike til Bond-kvinne

Daniel Craig fikk mye omtale i 2015 da han uttalte at han heller ville kutte over pulsåren med knust glass enn å spille James Bond en gang til.

Til Stephen Colbert unnskyldte skuespilleren kommentaren, og sa han fikk tilbudet om rollen rett etter at var ferdig med innspillingen av «Spectre».

- Isteden for å si noe med stil og klasse, sa jeg noe skikkelig dumt, sa Craig.

Daniel Craig er nå 50 år, og vil være den tredje eldste som har spilt James Bond, etter Sean Connery og Roger Moore som var henholdsvis 53 og 57 år da de sist spilte agenten.

«Bond 25» blir faktisk den 27. filmen i rekken i filmserien som startet med «Dr. No» i 1962.

Det er den kritikerroste filmskaperen Danny Boyle («Shallow Grave», «Trainspotting», «The Beach») som skal regissere filmen.

«Bond 25» skal ha premiere i England den 25. oktober 2019.

Denne saken ble første gang publisert 30/05 2018.

Les også