Christina Aguilera stilte opp uten sminke på forsiden av Paper Magazine

Slik har verden aldri sett popstjernen før.

Publisert

Christina Aguilera (37) har gått gjennom mange faser opp gjennom den 20 år lange karrieren sin. De aller fleste har også vært preget av tung makeup, og popstjernen selv er åpen om at hun liker mye sminke. 

På forsiden av den siste utgaven av Paper Magazine, Transformation 2018, har hun imidlertid snudd rett rundt, og stilt opp på nærbilde uten sminke. 

Ønsker å vise seg uten sminke

37-åringen er slående vakker uten sminke, med synlige fregner og bustete hår. På fingeren har hun en ring med ordet «mom». 

Christina forteller til Paper Magazine i reportasjen at hun er på et punkt i karrieren der hun ønsker å være «helt bar»: 

- Jeg har alltid vært en person som helt klart elsker å eksperimentere, elsker det teatralske, elsker å finne på en historie og spile en karakter på video eller på scenen, sier hun til magasinet. 

Gir ikke opp løsvipper for alltid

- Jeg er en artist, det er det jeg er fra naturens side. Men jeg er på et sted, til og med musikalsk, der det føles frigjørende å ha muligheten til å være mer bar, sette pris på hvem jeg er og den naturlige skjønnheten. 

Hun medgir at hun ikke kommer til å gi seg med å sminke seg. 

- Jeg mener, jeg er en jente som liker et ansikt med full makeup. La oss ikke vri på det. 

Som sitt beste skjønnhetstips, oppfordrer hun folk til å være fryktløse når det kommer til å bryte grenser og tåle kritikk. 

- Det kommer alltid til å være troll der ute, eller folk som har sin egne oppfatning av hva som er skjønnhetsidealet. 

I fotoserien som hører til intervjuet, stiller tobarnsmoren opp på flere bilder, noen av dem med en mer kjent glamorøs look: 

Denne saken ble første gang publisert 27/03 2018.

Les også