CBS skal lages en ny serie  MacGyver

Helten vender tilbake.

MACGYVER: Richard Dean Anderson udødeliggjorde MacGyver-skikkelsen på 80-tallet.
MACGYVER: Richard Dean Anderson udødeliggjorde MacGyver-skikkelsen på 80-tallet. Foto: Tv 2
Publisert

Han kan slippe unna de mest umulige situasjoner med en binders og tyggegummi, og han har vært savnet av flere. Men nå får fansen muligheten igjen – ifølge Entertainment Weekly skal det nemlig lages en ny MacGyver-serie.

Angus MacGyver er blitt udødeliggjort av Richard Dean Anderson, som hadde rollen i TV-serien mellom 1985 og 1992. Ifølge CBS skal den nye serien fremdeles hete McGyver, men den er satt lenger tilbake i tid. Vår helt er i 20-årene, på den tiden han ble rekruttert til den hemmelige organisasjonen som er kjent fra original-serien.

Hvem som skal spille MacGyver er ikke kjent, med regissør for piloten skal være James Wan. Han er kjent for blant annet filmene «Saw» og «Mortal Kombat».

- Jeg elsker konseptet bak MacGyver, og jeg elsker retningen vi tar det i. Mitt første konsept var at jeg ønsket å gjøre en ung MacGyver som student i Boston. Han er så smart at han aldri kan passe helt inn, så han er litt en ensom ulv. Han er veldig handlekraftig, intelligent og kan alt av matematikk og ingeniørkunst, har Wan uttalt tidligere i år.

Scott Gemmil skriver manus, mens Henry Winkler også denne gang er å finne på produsentsiden.

Denne saken ble første gang publisert 04/10 2015.

Les også