Hollywood

Her er Cara Delevingnes nye crush

Klinte til på Heathrow.

Klinings: Cara Delvingne og Ashley Benson klinte til på Heathrow i morges. Ryktet går.
Klinings: Cara Delvingne og Ashley Benson klinte til på Heathrow i morges. Ryktet går. Foto: T.V: Dominique Charriau/Getty Images T.H: Tibrina Hobson/GettyImages
Sist oppdatert

Modell og skuespiller Cara Delevingne (26) og Pretty Little Liars' Ashley Benson (28) ble observert i et hett øyeblikk på Heathrow i London i morges, skriver Cosmopolitan.

Se bildene HER

Dette setter fart på ryktene om at det er noe på gang mellom de to, som de siste tre månedene har blitt observert sammen en rekke ganger. De har også delt bilder i sosiale medier, men dette er første gang de har blitt tatt på fersken.

Ashley har ikke snakket om legningen sin, slik Cara har valgt å gjøre. I et intervju med Glamour i 2017, beskriver hun seg selv som fluid (flytende mellom kjønn eller legninger, red.anm) ikke lesbisk. Hun ønsker ikke å sette en merkelapp på seg selv.

- Mine hetrofile venner er så gammeldagse. De skjønner ikke helt greia, forteller hun.

- Jeg kan snakke om en gutt jeg syntes er kjekk, men det skjønner de ikke, fordi "du er jo lesbisk". Sånt er kjempeirriterende. I det ene øyeblikket kan man like en gutt, og i det neste en jente. Jeg ønsker ikke en merkelapp på meg selv, sier hun.

Verken Ashley eller Cara har bekreftet forholdet. Det har heller ingen av deres representanter gjort.

Denne saken ble første gang publisert 15/08 2018, og sist oppdatert 15/08 2018.

Les også