Nora Haukland og Marius Borg Høiby

Brudd mellom Nora Haukland og Marius Borg Høiby

Marius Borg Høiby (26) og Nora Haukland (26) har gjort det slutt. – Marius og jeg har valgt å gå fra hverandre, uttaler Haukland til VG.

<b>DET FØRSTE BILDET:</b> Marius og Nora kom arm i arm inn på Alexandra Joners Halloweenfest i Oslo 31. oktober, 2022. Dette var første gang paret viste seg sammen offentlig.
DET FØRSTE BILDET: Marius og Nora kom arm i arm inn på Alexandra Joners Halloweenfest i Oslo 31. oktober, 2022. Dette var første gang paret viste seg sammen offentlig. Foto: Frode Hansen / VG
Sist oppdatert

Influenser Nora Haukland (26) og Marius Borg Høiby (26) er ikke lenger et par.

– Jeg kan bekrefte at Marius og jeg har valgt å gå fra hverandre. Vi ønsker hverandre kun godt på veien videre, sier Nora Haukland i en uttalelse til VG.

Ble kjærester i 2022

Det var i september 2022 at Haukland, som vant realityserien «Love Island» i 2020, bekreftet at hun var kjæreste med Marius Borg Høiby, den eldste sønnen til kronprinsesse Mette-Marit (49).

– Kjærlighetslivet er veldig, veldig fint. Han er en utrolig bra fyr som jeg er veldig glad for å ha møtt, fortalte influenseren til VG på den tiden.

Bare noen uker senere ble paret avbildet sammen for aller første gang da de ankom en Halloweenfest arm i arm.

De hadde kledd seg ut i samme antrekk som det daværende kjæresteparet Justin Timberlake og Britney Spears hadde på seg under American Music Awards i 2001.

Les også: (+) Jeg var hans elskerinne i 20 år. Til slutt kjørte jeg hjem til ham

<b>NORA HAUKLAND:</b> Nora Haukland er kjent fra realityserien «Love Island», som hun vant i 2020. I serien fant hun også kjærligheten og ble forlovet, men det ble brudd i 2021.
NORA HAUKLAND: Nora Haukland er kjent fra realityserien «Love Island», som hun vant i 2020. I serien fant hun også kjærligheten og ble forlovet, men det ble brudd i 2021. Foto: Tore Kristiansen / VG

Møtet med svigerforeldrene

Haukland var også gjest i podkasten «Ida med hjertet i hånden», der hun fortalte om det aller første møtet med sine tidligere svigerforeldre, kronprins Haakon (40) og kronprinsesse Mette-Marit.

– Det første møtet var veldig kleint, fastslår hun overfor programlederen Ida Fladen (37).

Hun forteller at hun og Marius startet 17. mai med champagnefrokost hjemme hos Marius’ pappa Morten Borg (54). Da Marius skulle sable en champagne, eksploderte flasken i hånden hans.

– Han fikk et stort glasskår inn i siden på tommelen som gjorde at han kuttet flere sener inn til tommelen. Og da måtte vi dra rett på sykehuset, forteller Nora.

De to turtelduene var ikke blitt offisielt kjærester ennå, og Nora tror ikke at Marius hadde fortalt om henne til familien ennå.

– Så dro vi hjem til meg, og da kommer på 17. mai Mette og Haakon inn balkongdøren min faktisk – fra fronten av bygget. Og Marius ligger der med gips rundt hånden, og de skjønte ikke hvem jeg var. Jeg hilste på dem og var høflig, men jeg skjønte at de ikke visste hvem jeg var, forklarer hun i podkasten.

Les også: Märtha Louise: – Grunnen til at jeg sitter her i dag er på grunn av barna mine

<b>SVIGERS: </b>Da kronprinsesse Mette-Marits sønn ble skadet på 17. mai, kom både hun og kronprins Haakon på sykebesøk til Marius i Noras leilighet.
SVIGERS: Da kronprinsesse Mette-Marits sønn ble skadet på 17. mai, kom både hun og kronprins Haakon på sykebesøk til Marius i Noras leilighet. Foto: Berit Roald / NTB

Takknemlig for kronprinsparet

Selv om influenseren omtaler situasjonen som både veldig klein og litt absurd, gikk det bra å møte «svigers».

– De var jo bare superhyggelige og veldig skjønne, og så var dét det første møtet, hehe.

Senere har hun møtt kronprinsparet flere ganger, og Nora innrømmer at hun i starten var kjempenervøs, og at hun på den første middagen ble stresset over at det var så mye bestikk på bordet.

<b>MARIUS BORG HØIBY:</b> Marius Borg Høiby er storebroren til Norges fremtidige dronning. Her er han ved prinsesse Ingrid Alexandras side under feiringen av hennes myndighetsdag i fjor sommer.
MARIUS BORG HØIBY: Marius Borg Høiby er storebroren til Norges fremtidige dronning. Her er han ved prinsesse Ingrid Alexandras side under feiringen av hennes myndighetsdag i fjor sommer. Foto: NTB

På spørsmål fra Ida om hvordan hun føler at familien til Marius har tatt henne imot, svarer Nora:

– Veldig bra! De er en veldig varm familie. Det er mye varme i dem, mye kjærlighet. Jeg er veldig takknemlig, for det har vært veldig, veldig fint å bli kjent med dem. Det er en veldig koselig gjeng å være med.

Denne saken ble første gang publisert 06/07 2023, og sist oppdatert 06/07 2023.

Les også