Video

Brittany Furlan: Tommy Lees nye kjæreste tar litt friskere bilder til feriealbumet enn folk flest ...

Omtalt som en av de mest innflytelserike personene på internett.

Publisert

Tommy Lee (54) og Pamela Anderson (50) var et så kjent par at de på mange måter alltid vil være knyttet sammen. Ikke minst takket være verdens mest berømte sexvideo.

Men det er lenge siden de to var et par (de skal ha vært av og på i en tid etterpå, men ekteskapet var offisielt over i 2001), og Tommy Lee har åpenbart gått videre.

I sommer ble det kjent at Tommy Lees nye kjæreste var skuespiller, komiker og nettpersonlighet Brittany Furlan (30). Hun skapte seg en lynkarriere via videoplattformen Vine, og ble i 2015 omtalt som en av de mest innflytelserike personene på internett av Time Magazine.

Det var omtrent på den tiden Pamela Anderson uttalte at Lee hadde vært den store kjærligheten i livet hennes. Og om den tidligere Baywatch-stjernen lar seg irritere over at eksmannen har funnet seg en nesten 25 år yngre dame, er hun neppe glad for å se parets siste feriebilder fra Bahamas.

Furlan overlater ikke altfor mye til fantasien, og flasher sin flotte figur i en rekke bilder på Instagram.

Komikeren lar ikke sjansen gå fra på et bilde med to griser.

"Så sprøtt at jeg skulle treffe på to av ekskjærestene mine på Bahamas", skriver hun til bildet.

Brittany Furlan har godt over to millioner følgere, og henter mye positiv tilbakemelding for bildene sine. Spesielt godt likt er ett hvor Furland stiller opp splitter naken.

Hun er er som vanlig frisk i meldingen.

"Rumpesprekken min har aldri sett så vakre omgivelser", skriver hun på Instagram.

Bildet er likt av over 100.000 mennesker.

Her de to siste bildene fra parets ferie på Bahamas:

De sexy bildene satt muligens hormonene i sving hos paret. Nettsiden TMZ.com melder at mye av at hjemturen ble tilbragt på flytoalettet ...

Denne saken ble første gang publisert 21/08 2017.

Les også