Blake Lively skal spille kona som oppdager mannens morderiske hemmelighet

Hvor godt kjenner vi egentlig våre nærmeste?

Foto: Christopher Smith (AP)
Publisert

Det er et av spørsmålene som stilles i Liane Moriartys bok, som nå blir film.

Les også: Blake Lively: - Ville du virkelig spurt en mann det samme spørsmålet?

Når det blir kinofilm av «Ektemannens hemmelighet», romanen som Liane Moriarty skrev før «Big Little Lies», er det Blake Lively som skal spille hovedrollen.

Blake Lively og Ryan Reynolds.
Blake Lively og Ryan Reynolds. Foto: Michael Loccisano (AFP (NTB SCANPIX))

Lively, i virkeligheten lykkelig gift med Ryan Reynolds, skal spille bokens Cecilia – som åpner et brev ektemannen har skrevet til henne, og som kun var ment å lese etter hans død.

Men hun leser det likevel – og innser at hele hennes verden er bygget på løgner og til og med et brutalt drap, melder Hollywood Reporter.

Les saken: Blake Lively og Ryan Reynolds nye datter heter Ines

– Blake Livelys unike kombinasjon av sårbarhet, styrke og sterke talent gjør henne den perfekte skuespilleren til å virkeliggjøre Moriartys karakter, sier president Terry Press i CBS Film, som kjøpte rettighetene til Liane Moriartys 2013-roman før HBO fikk storsuksess med sin serie «Big Little Lies» med Nicole Kidman og Reese Witherspoon.

Nå har Kidman og Witherspoon dessuten sikret seg rettighetene til Moriartys ferskeste bok «Truly Madly Guilty», meldes det fra filmbyen. Lively er også medprodusent for sin film.

Australske Liane Moriartys bøker utgis i Norge av forlaget Panta , som har utgitt seks av de syv voksenbøkene hun har skrevet.

Denne saken ble første gang publisert 27/05 2017.

Les også