Bildene går verden rundt: Den lille jenta tok grep om håret da hun møtte Kate

– Kan jeg ta på håret ditt? Det var spørsmålet Kate fikk av en liten jente da hun nylig besøkte Dundee. Hertuginnen som er kjent for sin tykke, glatte manke, var slett ikke vanskelig å be og ga den unge jenta et minne for livet.

GODT GREP: Den søte, lille jenta var så fascinert av Kates hår at hun bare måtte ta tak i det. Se den nydelige reaksjonen til hertuginnen.
GODT GREP: Den søte, lille jenta var så fascinert av Kates hår at hun bare måtte ta tak i det. Se den nydelige reaksjonen til hertuginnen. Foto: WPA Pool / Pool / Getty Images
Sist oppdatert

Hertuginne Kate (37) var slående vakker da hun og prins William (36) nylig var i Dundee i Skottland for å åpne det nybyggede Victoria and Albert Museum.

Kate er høy beskytter for museet, og i forbindelse med besøket hadde mange mennesker samlet seg utenfor i håp om å få et glimt av de kongelige.

En av dem var en liten, søt jente i rosa kåpe og med nydelig rødlig hår. Hun tok nemlig ordentlig grep om møtet med Kate.

FIN KONTAKT: Småbarnsmoren Kate viste sitt herlige barnetekke under møtet med den søte jenta.
FIN KONTAKT: Småbarnsmoren Kate viste sitt herlige barnetekke under møtet med den søte jenta. Foto: WPA Pool / Pool / Getty Images

Tydelig fascinert tok hun tak i hertuginnens nydelige manke for å beundre den litt nærmere. Bildene går nå verden rundt, og Kate hylles fordi hun tok det hele med et stort smil.

Den vakre trebarnsmoren bøyde seg ned slik at den lille jenta kunne få dra fingrene godt gjennom den glatte manken som hun er så kjent for.

SVEISEN DAME: Kates lekre hårfrisyre har fått mye oppmerksomhet over hele verden. Men få har fått sjekket ut sveisen til hertuginnen så godt som denne lille jenta.
SVEISEN DAME: Kates lekre hårfrisyre har fått mye oppmerksomhet over hele verden. Men få har fått sjekket ut sveisen til hertuginnen så godt som denne lille jenta. Foto: WPA Pool / Pool / Getty Images

Som man kan se på en video magasinet People har publisert, var det liten tvil om at jenta skjønte at det var et helt spesielt øyeblikk. Hun smilte ivrig tilbake til Kate.

Hertuginnen tok seg god tid til å snakke med jenta, og det var tydelig at hun blåste i om frisyren forsvant. Kate så nemlig ut til å hygge seg like mye som jenta. Snakk om å skape et minne for livet for en liten søtnos.

Denne saken ble første gang publisert 16/02 2019, og sist oppdatert 15/02 2019.

Les også