Beyonce viser frem tvillingene Sir Carter og Rumi på Instagram

Den nybakte moren ser fantastisk ut.

Foto: Instagram / Beyonce
Publisert

(SIDE2): Beyonce Knowles (35) og artistektemannen Jay-Z ble i juni foreldre til tvillinger. Og nå viser sangstjernen frem sine søte små for aller første gang.

Det er på Instagram at 35-åringen viser frem tvillingene sine, og i samme slengen bekrefter hun også navnene til de to: Sir Carter og Rumi.

På bildet poserer Knowles med sønnen og datteren poserende fremfor en blomstervegg, ikledd slør og en blomstrete, flagrende kjole. Ingen tvil om at den nybakte moren ser fantastisk ut!

Bildet står i stil til bildet hun la ut på Instagram da hun avslørte at hun var gravid med tvillinger. Bare timer etter at hun annonserte graviditeten, var bildet blitt det mest likte noensinne. Det har nå over 11 millioner likerklikk.

Fra før av har Beyonce og Jay-Z datteren Ivy Blue, som nå har rukket å bli fem år. Ivy Blue ser ut til å ta etter sin mor, og er allerede en liten mini-fashionista.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = "https://www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk')); //

Har du sett disse populære videoene?

Denne saken ble første gang publisert 14/07 2017.

Les også