Balenciaga har laget sin helt egne versjon av Crocs

Hot eller not, folkens?

Foto: (Crocs/Instagram)
Publisert

Du trodde kanskje Crocs var forbeholdt pensjonister som skal handle kefir og avisen på det lokale kjøpesenteret, eller for barnehagebarn som trenger noe som sklir kjapt på og av foten, MEN DEN GANG EI! 

Nå har et av verdens aller største og mest respekterte motehus, Balenciaga, nemlig laget sin egen variant av det som ganske så allment er kjent som verdens styggeste sko: 

Balenciaga sendte nemlig modellene sine ned catwalken under Paris Fashion Week forrige søndag i Crocs, og ikke bare standardvarianten - men en 10 centimeter høy platåvariant (som gir assosiasjoner til den også nå utskjelte Buffalo-skoen). 

Les også: Signe (19) vekker oppsikt med sin frekke Ikea-kreasjon

Check it out! 

Foto: Wwd/rex/shutterstock (Shutterstock)
Foto: Swan Gallet/wwd/rex/shutterstock (Shutterstock)
Foto: Wwd/rex/shutterstock (Shutterstock)

Dette er skoene alle elsker å si at de hater, men som overraskende mange bruker når (de tror) andre ikke ser dem. Og kan man egentlig nekte for at de er sykt praktiske? Tror ikke det. 

Om dette er det som skal til for å få fashionistaene til å trykke Crocs til sitt bryst vet vi ikke ennå, men uansett - thumbs up til Balenciaga for å ha mekket årets morsomste sko! 

Les også: Ny luksusveske fra Balenciaga mistenkelig lik bæreposen fra IKEA

Og denne: Eksperter advarer: Derfor bør du ikke gå med Crocs

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = "https://www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2017.

Les også